Πέμπτη 04 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Σκοράρουν στην έδρα τους

Σκοράρουν στην έδρα τουςΞεκίνησε σήμερα το 37ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών, το οποίο λαμβάνει χώρα σε Λετονία και Σερβία.

Γενικά περιμένω στην διοργάνωση αρκετές εκπλήξεις μια και δεν είναι τόσο μεγάλη διαφπρά μετάξυ των περισσότερων ομάδων.
Αναφορικά να γράψω ότι φαβορί είναι Βέλγιο , Γαλλία , Ισπανία , υπολογίσιμες σημαντικά η γηπεδούχος Σερβία κι η ταλαντούχος Ρώσια χωρίς βέβαια να αποκλείω το γεγονός να ξεπεταχτεί και κάποια άλλη.

Οι Σέρβες θα έχουν την αμέριστή στήριξη του κοινού τους στο Chrystal Hall
. Με Sonja Petrovic , Aleksandra Crvendakic και Jelena Brooks συνθέτουν ένα ποιοτικότατο τρίο. Την πρώτη ειδικά την έχω σε υψηλή εκτίμηση καθώς την θεωρώ εκ των κορυφαίων σουτέρ στην Ευρώπη , μη πω την κορυφαία. Δεν είναι τυχαίο ότι έπαιξε στο υψηλότερο επίπεδο φέτος και την Κουρσκ . ΟΙ άλλες δυο είναι συμπαίκτριες στην Σοπρον μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια.


Από την άλλη στο ρόστερ της Λευκορωσίας αν εξαιρέσω την σέντερ Verameyenka που επαιξε φετος στην Φενερ (ομαδα με πολύ λιγότερη δυναμική των Κουρσκ και Σοπρόν) και την νατουραλιζέ αμερικανίδα με θητεία στο WNBA Alexandra Bentley δεν βρίσκω κάτι άλλο που να με εντυπωσιάζει.

Επιδή είναι αρχή ακόμα και οι εκπλήξεις παραμονεύουν , ήδη κοιτώ στο λάιβ την Λετονία να ηττάται από την Μεγάλη Βρετανία με κάτω τα χέρια .. θα πάω σε ένα ειδικό στοίχημα .

Επιλογή το όβερ 75.5 πόντους για την Σερβία που στα φιλικά έδειξε εξαιρετική επιθετικά και όχι μόνο .
Εναλλακτική και το συνολικό πάνω από 140 πόντους .

Χαλαρό ποντάρισμα.

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
27/06
21:15
European Union.png
Serbia Over75
1.83
20 Bet365
53-55
-20
Essential SSL