Σαββάτο 22 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Μονά αποδεκτά και κέρματα η δυαδα

Μονά αποδεκτά και κέρματα η δυαδαΜας χαλασε το συστηματάκι χθες στο τσακ καθώς περασαν τα δυο πρώτα ματς και τα άλλα δυο χάθηκαν στο καλάθι και με χαμένες βολές στο τέλος για να κανουμε το απόλυτο με πολύ καλά κέρδη.

Πάμε να δούμε καποια ματς σήμερα ..

1) Διεθνή φιλικά , γυναίκες. Βελγιο - Ισπανία . Επιλογή το +2 για το Βέλγιο σε απόδοση 1.83.
Στο Βέλγιο το ματς , Ο μπουκ χρίζει φαβορί την Ισπανία, γνώμη μου είναι ότι εδώ πρέπει να ήταν οριακό φαβορί το Βέλγιο. Ο μπουκ επηρεασμένος προφανώς από την πρόσφατη νίκη της Ισπανίας με 73-61 της δίνει προβάδισμα και σήμερα.
Σε κείνο το ματς όμως δεν είχαν παίξει τρεις βασικές πάικτριες από το Βέλγιο. Η Σούπερ Σταρ Μίσεσμαν , παίκτρια παγκόσμιας κλάσης που αγωνίζεται στο Wnba  θα αγωνιστεί σήμερα.  Το ίδιο και η συμπαίκτριά της στους Ουάσιγκτον Μύστικς .. Μέσταγκ. Σήμερα θα αγωνιστεί και η Άλεμαν, που πηρε πρωταθλημα στη Γαλλία φέτος και είναι σπουδαία παίκτρια.
Μονό αποδεκτό 20 μοναδες

2) Τσεχία Γυναίκες - Λετονία Γυναίκες. Θα κρατήσω το όβερ 66,5 ομαδικά για τις Λετονές σε απόδοση 1.83. . Είναι εξαιρετικά δεμένο σύνολο . Τα 3/4 είναι παίκτριες της Ρίγα που αγωνίζοταν στην Ευρωλίγκα Γυναικών και ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του θεσμού. Αποτελούμενη κατά βάση από γηγενείς παίκτριες και ενώ θεωρούταν από τις πιο αδύναμες ομάδες έκανε σούπερ εμφανίσεις και κόντραρε στα ίσια ισχυρούς ευρωπαικούς συλλόγους.
Και το συνολικό όβερ του ματς στους 134 πόντους είναι αποδεκτό ενώ αξίζει και το ρίσκο της νίκη των Λετονών με μικρό ποντάρισμα .
15 μοναδες το ματς αυτό .

Θα ρίξω και 8 μοναδες την δυαδα .


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΜπάσκετΜπάσκετ
14/06
14/06
21:30
19:00
European Union.png
European Union.png
1(+2.0)
Latvia Over66,5
1.83
1.83
43 Bet365
65-61
63-69
48.3
Essential SSL