Δευτέρα 18 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Τσιμπημένο όριο

Τσιμπημένο όριοΜπάσκετ Γυναίκες Ελλάδα.

Γενικά αυτή η αγωνιστική δεν με έλκει και πολύ. Ένα σημείο μου άρεσε μόνο αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να είμαι πάνω από τον υπολογιστή και μέσα σε λίγα λεπτά διαλύθηκε αλλάζοντας 12 lines.

Πάμε να δούμε τι έχει απομείνει.

Ηρακλής - Καλύβια

Το όριο των 136.5 πόντων θεωρώ ότι είναι κάπως υπερβολικό. Ο μπουκ έχει πάρει την στατιστική των ομάδων, τα αθροίσματα πόντων που έχουν μέχρι στιγμής και έχει βγάλει ένα μέσο όρο.

Αυτή είναι η ψυχρή λογική της στατιστικής αποκλειστικά χωρίς να παρεμβαίνουν άλλοι παράγοντες.

Γενικά όμως ο Ηρακλής εσχάτως δείχνει βελτιωμένος και το παλεύει αμυντικά όσο μπορεί. Αν εξαιρέσω το πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό όπου ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών και με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων όπου μπήκαν και 170 πόντοι, τα υπόλοιπα ματς του Ηρακλή βαίνουν σε χαμηλά σκορ. Κάνω αναφορά στα πρόσφατα εντός έδρας του Γηραιού.
Με τις Εσπερίδες μπήκαν 112 πόντοι (54-58),  με τον Σπόρτινγκ 122 (56-66), με τον Πρωτέα 129 (50-79).

Τα Καλύβια είναι πολύ ανώτερο σύνολο, όμως εσχάτως αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα ως ομάδα και το ρόστερ έχει συρρικνωθεί κάπως αφού υπήρχαν αποχωρήσεις. Κάποιες βασικές παίκτριες ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς μεσοβδόμαδα, πιθανότατα θα αγωνιστούν αλλά δεν ξέρω πόσο και σε τι κατάσταση θα είναι.

Θεωρώ το όριο των 136,5 πόντων κάπως τσιμπημένο .
Γύρω στους 130 θα το οριοθετούσα προσωπικά... αν λάβω υπόψη και γενικά τις παγερές συνθήκες που θα επικρατούν στο γήπεδο

Γενικά τα άντερ/οβερ είναι σημεία που βασίζονται και στον παράγοντα τύχη οπότε και δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη.

Θεωρώ το υπάρχον όριο σχετικά λανθασμένο οπότε και θα πορευτώ σε free ποντάρισμα ... αν και είχα σκεφτεί όλα τα ελληνικά γυναικεία  μπάσκετ πρέπει να μπαίνουν πριβέ με την επιβεβαίωση που έχουν , ωστόσο ένα σημείο άντερ δεν μπορώ να το βάλω συνδρομητικό .

Η επιλογή υπάρχει σε STOIXIMAN και ΒΕΤ365.


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
17/02
14:00
Greece.png
Under136.5
1.87
22 Stoiximan
64-62
19.14
Essential SSL