Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Μαζεύει εμπειρίες..

Μαζεύει εμπειρίες..Ευρωλίγκα γυναικών ..

Φενέρ - Ολυμπιακός ....1 (-12,5) στο 1.70


Οι τουρκάλες με ρεκορ 4-3 έχουν κερδίσει και τα τρία ματς που έδωσαν στην έδρα τους και με πολύ ανώτερους αντιπάλους από ότι ο Ολυμπιακός.  Αστέρι της ομάδα η Μπρία Χαρτλεϋ ερχόμενη από τους Ν.Ϋ Λίμπερτις με μ.ο πόντων στο WNBA τους 7,6 πόντους. Σέντερ της ομάδα η Κία Στοούκς ερχόμενη από την ίδια ομάδα και μα αξιόλογη καριέρα στο WNBA  ενώ υπάρχουν και άλλες παίκτριες υψηλής ποιότητας για το επίπεδο αυτό.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη στο πρώτο γύρο χάνοντας και τα 7 ματς και δείχνοντας η ασθενέστερη ομαδα της διοργάνωσης. Στο τελευταίο του ματς στο ΣΕΦ , σε ένα ματς που είδα από κοντά έδειξε βελτιωμένος αλλά έχασε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια του στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ομάδα απλά μαζεύει εμπειρίες.
Γενικά ωστόσο δεν δείχνει να είναι στην ιδανική κατάσταση. Την Κυριακή κέρδισε όχι με πολύ εύκολο τρόπο τον Πρωτέα με 52-60 σε ένα ματς που είδα και αυτό από κοντά και που είχαμε ποντάρει εδώ στην μπανκα και μας είχε πληρώσει.
Μάλιστα η γηπεδούχος στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασε ελευθερο τρίποντο να πάει η διαφορά ακόμα και στους 5 πόντους !

Προσωπική εκτίμηση είναι ότι η ελληνική ομάδα θα έχει δύσκολο έργο σήμερα και θα ηττηθεί με διαφορα μεγαλύτερη των 12 πόντων ..
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
09/01
18:30
euroleague-women.jpg
1(-12.5)
1.70
25 Stoiximan
76-68
-25
Essential SSL