Σαββάτο 16 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Ποντάρισμα σε Ευρωλίγκα γυναικών..

Ποντάρισμα σε Ευρωλίγκα γυναικών..Ευρωλίγκα γυναικών ..

Η ΠΟΛΚΟΒΙΤΣΕ από την Πολωνία είναι μια ομάδα μεσαίες δυναμικότητας στην φετινή Ευρωλίγκα αλλά και κάπως τυχερή μια και βρίσκεται στον πιο βατό πρώτο όμιλο. Η ΣΚΙΟ είναι αρκετά αδύναμη φέτος, την στήριξα (κάπως βιαστικά μάλλον) την περασμένη αγωνιστική αλλά ηττήθκε και πάλι με κάτω τα χέρια εντός από την Μπουρζ. Θα έπαιζα άσο με χίλια σήμερα αν οι Ιταλίδες δεν είχαν αποκτήσει την περασμένη εβδομάδα την σούπερ παίκτρια από το WNBA Allie Quigley από τους Σικάγο Σκάι. Παίκτρια με 15,4 πόντους μ.ο στο ανώτερο γυναικείο πρωταθλημα του κόσμου. Την Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος Ιταλίας έβαλε σχεδόν 30 πόντους αλλά η ομάδα της ηττήθηκε. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία της Σκίο η οποία το καλόκαίρι έχασε πολλές βασικές παίκτριές της. Εν κατακλείδι θα κρατήσω το όβερ στο όριο των 126 πόντων και σε απόδοση 1.83 το οποίο θεωρώ εφικτό να υπερκεραστεί .

ΟΥΣΚ ΠΡΑΓΑ - ΡΟΓΙΑΛ ΚΑΣΤΟΡΣ.
Σαφώς ανώτερο ρόστερ αυτό των Τσέχων. Καταρχάς έχω σε μεγάλη εκτίμηση της προπονητρια Ναταλία Χετζκοβα. Η σταρ της ομάδας Αλίσα Τόμας ήρθε για να βοηθήσει σημαντικά από τους Κονέκτικαντ Σανς με μέσο όρο καριέρας στο WNBA 11 πόντους. Η Βαλεριαν Αγιάγι ήρθε από την Μπουρζ όπου ήταν πέρυσι η καλύτερη παίκτριά της και η οποία έχει παραστάσεις και το  WNBA. H Τέγια όμπλακ είναι η ηγέτης της εθνικής Σλοβενίας ενώ το ρόστερ πλαισιώνεται και από άλλες ποιοτικές παίκτριες.
Η ομάδα από το Βέλγιο λεχει βγαλει εύκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής και νομίζω δίνει το πιο δύσκολο για αυτήν ματς σήμερα. Σημεντικότερη παίκτρια της η πολιτογραφημένη αγγλίδα Κάρλι Σαμουελσον. . Νομίζω ότι οι γηπεδούχες θα έχουν εύκολο έργο.

ΦΕΝΕΡ - ΧΑΤΑΪ , τουρκικό ντέρμπι. Κάπως μικρότερο εκτιμώ θα έπρεπε να είναι το χαντικαπ για την γηπεδούχο. Στο -6,5 δίνεται, το -4,5 είναι σωστό στα μάτια μου . Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί δυο φορές φέτος, μια για το σουπερ καπ όπου η ομάδα της Κατερίνας Χατζιδάκη (Χατάι) επικράτησε με 47-61 και μία για το πρωταθλημά τους όπου πάλι επικράτησε εντός με 72-67. Ωστόσο εσχάτως παρουσιάζει κάποια προβλήματα οπότε δεν θα πάω σε στοιχημα χάντικαπ υπερ της . Επιλογή το άντερ 143 πόντοι σε απόδοση 1.76  σε ένα ματς ειδικά ειδικών συνθηκών.

Zητώ δυαδες χ8 μονάδες
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΜπάσκετΜπάσκετΜπάσκετ
05/12
05/12
05/12
20:00
21:00
18:30
euroleague-women.jpg
euroleague-women.jpg
euroleague-women.jpg
Οver126,5
1(-16,5)
Under143,5
1.83
1.76
1.76
24 Bet365
67-61
81-62
87-74
1.77
Essential SSL