Σαββάτο 16 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Βατός αντίπαλος

Βατός αντίπαλος
Eυρωλίγκα γυναικών ..

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΤΤ ΡΙΓΑ.


 Το σετ αποδόσεων ήταν αρχικά σχεδόν μοιρασμένο. Οι δυο ομάδες μπήκαν στην διοργάνωση δίνοντας προκριματικά και θεωρητικά μόνο ήταν οι πιο αδύναμες ομάδες της

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υποδέχεται την ΡΙΓΑ στο ΣΕΦ στις 18,00 και όταν είδα το ζευγάρι σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού.

Φέρνοντας όμως στο μυαλό μου κάποια ματς της φιλοξενούμενης που έχω δει ξανασκέφτηκα ότι το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Οι Λετονές πήγαν και επικράτησαν μέσα στην Χατάι εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχασε με κάτω τα χέρια. Το ρόστερ δεν γεμίζει το μάτι, ωστόσο αντιπροσωπεύει στο έπακρο την έννοια .... ομάδα. Η Ρίγα έχει μόνο μια αμερικανα και λοιπές είναι γηγενείς. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι κάποια στιγμή οι Λετονές θα ξεφουσκώσουν.

Πλέον το χάντικαπ έχει αλλάξει, ποντάρεται πολύ η νίκη της φιλοξενούμενης. Με αποδόσεις παλατζαρισμένες δεν θα επαιζα τη νίκη του Ολυμπιακού. Το +4.5 πόντων που δίνεται πλέον αβάντα με κάνει να ρισκάρω ελαφρώς . Η Ελληνική ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική εντός με την πανίσχυρη Κουρσκ. Μπορεί να το παλέψει και σήμερα. Αμφίβολη η Σπυριδοπούλου. 

Και χαμηλό σκορ βλέπω κάτι που εκτιμώ ότι θα βοηθήσει στο να είναι κοντά στο σκορ οι ερυθρόλευκες.
Ελπίζω τα κορίτσια του Ολυμπιακού να τα καταφέρουν.

Επιλογή το +4,5 πόντους για ολυμπιακό που δίνει το πιο βατό ματς μέχρι στιγμής

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
05/12
18:00
euroleague-women.jpg
1(+4,5)
1.88
17 Stoiximan
51-70
-17
Essential SSL