Πέμπτη 20 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Κατεβαίνουν με αναπληρωματικούς

Κατεβαίνουν με αναπληρωματικούςΜεγάλη υπόθεση το κύπελλο ειδικά έτσι όπως εξελίσσεται η φετινή σεζόν για την Γκρέμιο με την παρουσία της στο πρωτάθλημα να είναι το λιγότερο απογοητευτική. Τη δευτέρα δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Σαπεκοένσε εντός χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος, ενώ έρχεται ο κρίσιμος ημιτελικός κυπέλλου εντός έδρας με την Ατλέτικο Παρανανένσε. Το ματς με τη Φλαμένγκο περνάει σε δεύτερη μοίρα και ο Πορταλούπι αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολλούς αναπληρωματικούς εδώ.

Η Φλαμένγκο από τη μεριά της κάπου επηρεάστηκε από την κούραση του Λιμπερταδόρες και τη μεγάλη μάχη και πρόκριση απέναντι στην Έμελεκ, εξ ου και η βαριά ήττα 3-0 από τη Μπαϊα. Εντός έδρας βέβαια μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και εδώ θα ψάξει απαντήσεις, αλλά και για να μην χάσει την επαφή της με τις πρώτες δύο θέσεις.

Είναι ευκαιρία το ματς για τους γηπεδούχους και δεν πιστεύω ότι θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσσος, ρισκάρουμε ελαφρώς περισσότερο στο -1 ασιατικό σε απόδοση 1.95.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
11/08
01:00
Brazil.png
1(-1AH)
1.95
25 Bet365
3-1
23.75
Essential SSL