Σαββάτο 19 Οκτ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Κύπελλο Σκωτίας με φαβορί

Κύπελλο Σκωτίας με φαβορίΦαβορί έχει το κύπελλο Σκωτίας και καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο τους.

Στο Χιμπέρνιαν - Έλγκιν έχουμε παρόμοιο σκηνικό με το αποψινό ματς των Ρέιντζερς, 3 κατηγορίες διαφορά οι δύο ομάδες. Θα επιλέξω εδώ το όβερ 3.5 καθώς αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη ακόμα και αν οι φιλοξενούμενοι πετύχαιναν κάποιο τέρμα σε αυτό το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι λογικά θα βρουν με τη σειρά τους σκορ αρκετές φορές, θέλω να πιστεύω.

Στο Πίτορντρι, η Αμπερντίν υποδέχεται την Στενχάουσμιουρ, την πιο αδύναμη ομάδα της Λιγκ 1. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, λογικά οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με καλή ενδεκάδα για να καθαρίσουν την πρόκριση και θα το καταφέρουν, καθώς στην έδρα τους είναι πανίσχυροι και έχουν υποτάξει πολύ καλύτερες ομάδες. Με τα αμυντικά προβλήματα που έχουν οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα τη γλιτώσουν...

Τέλος στο Σέλτικ - Ερντρόνιανς, οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους στο Όλντ Φιρμ θα θέλουν εδώ λογικά όχι μόνο τη νίκη, αλλά και ένα πιθανό ξέσπασμα, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι ομάδα που κλείνεται, κάθε άλλο αφού παίζει φουλ επιθετικά. Θα βρουν σκορ οι γηπεδούχοι, δεν θα μου έκανε πάντως εντύπωση ακόμα και αν σκόραραν και οι φιλοξενούμενοι κάποιο τέρμα. Πάμε με το όβερ 3.75.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΠοδόσφαιροΠοδόσφαιροΠοδόσφαιρο
19/01
19/01
19/01
17:00
17:00
19:30
Scotland.png
Scotland.png
Scotland.png
Over3.5
1(-2.5)
Over3.75
1.95
2.00
1.90
45 Bet365
-
-
-
-30
Essential SSL