Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η Γιουνάιτεντ

Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η ΓιουνάιτεντΒρήκαν πάλι το κέφι τους οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έδωσαν την 4η σερί νίκη στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της ομάδας. Δεν είναι μάγος ο Νορβηγός, ούτε άλλαξε πολλά πράγματα, πέρα απ΄την ψυχολογία των παικτών του, με τους τελευταίους πια να παίζουν κανονικό ποδόσφαιρο, αφού επί Μουρίνιο δεν... έβγαζαν την ποιότητα τους στο γήπεδο. Πιθανώς εδώ ο Νορβηγός να προβεί σε αλλαγές, όχι πάντως πολλές αφού το ματς με την Τότεναμ είναι σε μια βδομάδα, οπότε υπάρχει χρόνος ξεκούρασης.

Χρόνος όμως δεν φαίνεται να υπάρχει για τη Ρέντινγκ, η οποία έχει να κερδίσει από τις αρχές Νοέμβρη και αν συνεχίσει σ΄αυτό το ρυθμό, δεν θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Το μυαλό του Γκόμεζ θεωρώ πως βρίσκεται στο πρωτάθλημα και όχι στο κύπελλο, το οποίο αποτελεί πολυτέλεια για την ομάδα, γι΄αυτό και περιμένω να παραταχθούν με μερικές αλλαγές, αφού πλέον κάθε ματς στο πρωτάθλημα είναι τελικός.

Η διαφορά των ομάδων είναι χαώδης, λίγο να πατήσουν γκάζι οι Κόκκινοι Διάβολοι και το ματς θα καθαρίσει. Κρατάμε το -2.5 όπως και το όβερ 3.5 περιμένοντας όχι απλά νίκη των γηπεδούχων, αλλά ενδεχομένως και με επιβλητικό σκορ, η φάση στην οποία είναι η φιλοξενούμενη μας επιτρέπει να ποντάρουμε σ΄αυτό το ενδεχόμενο.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΠοδόσφαιροΠοδόσφαιρο
05/01
05/01
14:30
14:30
England.png
England.png
1(-2.5AH)
Over3.5
1.92
1.93
30 Stoiximan
2-0
2-0
-30
Essential SSL