Πέμπτη 02 Απρ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Πρωτάθλημα υ19 Ασία.

Πρωτάθλημα υ19 Ασία.Το πρωί έχουμε εξαιρετικούς αγώνες απο το πρωτάθλημα Ασίας υ19 όπου δίνονται σπουδαία παιχνίδια.

Θα πάω με μια 2αδα απο δύο εξαιρετικές ομάδες που κυριολεκτικά θαυμάζω και μου θυμίζουν την αγαπημένη περσινή Πολωνία.

Πρώτος αγώνας Ιαπωνία ανάμεσα στην Κίνα. Δύο πολύ δυνατές ομάδες όπως ξέρουμε αλλά υπάρχει μια ομάδα που μέχρι στιγμής έχει σταθερή απόδοση και ένα εξαιρετικό ρόστερ που μέχρι στιγμής παραμένει αήττητο. Ο λόγος φυσικά για την φοβερή Ιαπωνία.

Η Ιαπωνία έχει εξαιρετικούς ακραίους και διαγώνιο που στο επιθετικό κομμάτι είναι ασταμάτητοι. Επίσης τα λίγα λάθη και η υποδοχή τους είναι σημαντικά κλειδιά για τις νίκες. Από την άλλη η Κίνα έχει ενα πολύ δυνατό ρόστερ αλλά για μένα πιο κάτω απο την Ιαπωία.

Είδαμε πρόσφατα τον αγώνα με την Νότιο Κορέα όπου απο 2-0 κατάφεραν να χάσουν 2-3 σετ σε ένα δυνατό παιχνίδι όπου τα πολλά λάθη της Κίνας και σε σημαντικά σημεία οι λάθος υποδοχές έδωσαν την νίκη στην Νότιο Κορέα.
Περιμένω ενα δύσκολο παιχνίδι αλλά θεωρώ την Ιαπωνία σαν πιο ολοκληρωμένη ομάδα και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη. Απόδση 1,44

2ο ματς Νότιος Κορέα με Ιράν. Δύο δυνατές ομάδες που έχουν ξανα παίξει με την Νότιος Κορέα να πέρνει την νίκη με 3-0.

Δύο δυνατά ρόστερ αλλά αυτό της Νότιος Κορέα για μένα καλύτερο. Έχει εξαιρετικό ρόστερ με σίγουρα το καλύτερο διαγώνιο του πρωταθλήματος ο οποίος σε όλους τους αγώνες είναι εξαιρετικός και πολύ έξυπνος στις επιθετικές του επιλογές (επιθεσή στην ευθεία, πλάσα στο κενό και πολλά οβερ μπλοκ). Επίσης εξαιρετική υποδοχή σαν ομάδα με λίγα λάθη.

Απο την αντίπερα όχθη έχουμε το Ιραν το οποίο βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στον πολύ καλό ακραίο που έχουν ο οποίος πέρνει τις περισσότερες επιθέσεις. Αυτό η Νότιος Κορέα το γνωρίζει και το μπλοκ που θα τον περιμένει θα είναι το καλύτεορ δυνατόν. Επίσης όλα τα σερβίς θα πηγαίνουν πάνω του για να το βγάλουν εκτός παιχνιδιού.
Επιλογή 1,44 Νότιος Κορέα.

Κρατάμε την νίκη της Ιαπωνίας και της Νότιος Κορέα απόδοση 2,08 και ποντάρισμα 20 μονάδες.

Επιμέλεια:OPSIMOS
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΒόλλευΒόλλευ
04/04
04/04
11:30
14:00
ASEAN.png
ASEAN.png
1
1
1.44
1.44
20 Bet365
3-0
3-2
21.472
Essential SSL