Δευτέρα 17 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Στόχος το 3ποντό

Στόχος το 3ποντόΚαλημέρα σε όλους ο Παναθηναικός συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και συνεχίζει να μας πληρώνει.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με βόλει Ελλάδας και το ματς ανάμεσα στην Παναχαικη και τον Παοκ. Η γηπεδούχος ομάδα δεν τα πάει και τόσο καλά ειδικά στις τελευταιές της εμφανίσεις. Τα πολλά προβλήματα στην υποδοχή καθώς και τα πολλά αβίαστα λάθη ουσιαστικά χαρίζουν στην αντίπαλη ομάδα σετ. Επίσης οι παίκτες έχουν παράπονο απο το γήπεδο όπου προπονούνται και αγωνίζονται καθώς το πάτωμα κουράζει απίστευτα και προκαλεί πόνους στους παίκτες.

Επιπρόσθετα η Παναχαική είναι μια ομάδα η οποία στηρίζεται συνήθως στην καλή εμφάνιση του πολύ έμπειρου διαγώνιου Ρουμελιώτη , καθώς πέρνει τις περισσότερες επιθέσεις και τους πιο κρίσιμους πόντους.

Απο την αντίπερα όχθη έχουμε το Παοκ ο οποίος μετά την ήττα απο το Παναθηναικό μοιάζει ακατανίκητος. Σήμερα και μετά απο καιρό έχει πλήρης αποστολή εκτός το Γκομεζ που είναι τραυματίας απο την αρχή της σεζόν.

Ο Παοκ έχει βελτιωθεί κατά πολύ στο μπλοκ πράγμα που σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς μπορεί να πάρει πολλούς πόντους απο εκεί. Επίσης ο Παοκ έχει ένα γεμάτο ρόστερ όπου μπορεί άνετα ο πασαδόρος να παίξει όποιο παίκτη θέλει άφοβα αντίθετα με την Παναχαική που στηρίζεται στον ακραίο και στο διαγώνιο περισσότερο.Τα καλά σερβίς του Παοκ θα χαλάσουν την υποδοχή της Παναχαικής που υστερεί σε αυτό το τομέα.

Περιμένω ένα Παοκ να μπεί στον αγώνα για να κερδίσει όσο πιο εύκολα γίνεται. Αν παίξει όπως στα τελευταία παιχνίδια περιμένω πολύ εύκολη επικράτηση καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη.

Η επιλογή μου θα είναι οι πόντοι υπέρ του Παοκ -14,5 απόδοση 1,91 στην stoiximan και ποντάρισμα 15 μονάδες.

Επιμέλεια:OPSIMOS
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Βόλλευ
18/12
18:00
Greece.png
2(-14,5)
1.91
15 Stoiximan
55-79
-15
Essential SSL