Πέμπτη 20 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Διπλασιασμός με βόλει και ποδόσφαιρο

Διπλασιασμός με βόλει και ποδόσφαιροΚαλησπέρα σε όλους, με ενα δυνατό παιχνίδι θα ασχοληθώ σήμερα κόντρα στον Ηρακλή και τον Παναθηναικό.

Οι δύο αυτές ομάδες έχουν σαν στόχο την πρώτη 3αδα καθώς το φετινό ρόστερ που έχουν είναι αρκετά καλό. Ο Παναθηναικός μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει με την συνολική του εικόνα. Σε όλα τα παιχνίδια παρουσιάζεται πολύ διαβασμένος με λίγα λάθη και πολύ καλο μπλοκ.

Απο την άλλη μεριά και ο Ηρακλής παίζει εξαιρετικά αλλά κατ' εμε ο Παναθηναικός είναι καλύτερος φέτος. Η γηπεδούχος έχει ως δυνατό όπλο το διαγώνιο Ρώσσο ο οποίος είναι αυτός που πέρνει τις περισσότερες μπάλες και κουβαλά τον Ηρακλή. 

Ο Παναθηναικός με το μπλοκ που έχει πιστεύω θα βάλει δύσκολα στο Ρώσσο καθώς συνέχεια θα του βγαίνει 3πλο μπλόκ και θα προσπαθήσει να τον βγάλει εκτός ρυθμού.

Η επιλογή μου γι αυτό το παιχνίδι θα είναι οι -4,5 πόντοι υπέρ του Παναθηναικού απόδοση 1,75 στην stoiximan.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα ασχοληθώ είναι αυτό ανάμεσα στην West Ham και την Hull. Η γηπεδούχος ομάδα έχει ενα πολύ καλό ρόστερ γρήγορο και στα περισσότερα παιχνίδια της μέχρι στιγμής παίζει πολύ όμορφα. 

Απο την άλλη γωνία έχουμε την Hull η οποία το ρόστερ της φέτος είναι φτωχό και με εξαίρεση το παιχνίδι με την Crystal Palace σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν έπαιξε καλά.

Το νεό γήπεδο η ανάγκη της West Ham για βαθμούς ο κόσμος και η διαφορά δυναμικότητς πιστεύω θα παίξουν ρόλο στο σημερινό παιχνίδι και αναμένω νίκη για τους γηπεδούχους.

Η επιλογή μου όμως θα είναι το 1χ της West Ham απόδοση 1,20 στον stoiximan.

Δυάδα λοιπόν με τον Παναθηναικό και συνολική απόδοση 2,10 και ποντάρισμα 15 μονάδες.

Επιμέλεια:OPSIMOS
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΒόλλευΠοδόσφαιρο
17/12
17/12
18:00
17:00
Greece.png
United Kingdom(Great Britain).png
2(-4,5)
1X
1.75
1.20
15 Stoiximan
0-3
1-0
16.5
Essential SSL