Δευτέρα 24 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Κύπελλο Ρωσίας βόλει

Κύπελλο Ρωσίας βόλειΚαλημέρα σε όλους, με δύο ματς θα ασχοληθώ τα οποία αρχίζουν σε λίγη ώρα. Αυτά είναι απο το Κύπελλο Ρωσίας και όπου είμαστε στην φάση των ημιτελικών.

Το 1ο παιχνίδι είνα ανάμεσα στην Novosibirsk και στην Belegorie η πρώτη η οποία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα κάνει εξαιρετική πορεία αλλά το τελευταίο διάστημα δεν αποδίδει καθόλου. Όσοι θα είδαν τα τελευταία της παιχνίδια θα διαπίστωσαν τα πολλά προβήματα στην υποδοχή που έχουν και στα τελειώματα των φάσεων. Πρίν 3 μέρες όταν αναμετρήθηκε με την Ζενιτ ήταν λές και δεν υπήρχε στο γήπεδο. Στο 1ο σετ έπαιξαν οι βασιοί παίκτες της Ζενιτ και στα 2 υπόλοιπα έπαιξαν όλες οι αλλαγές όπου και κατάφεραν και τους νίκησαν 3-0 και πολύ εύκολα.

Απο την άλλη γωνία έχουμε την Belegorie η οποία παίζει πολύ καλό βόλει ειδικά τώρα στο κύπελλο όπου απέναντι στην Dynamo έδωσαν σπουδαία παιχνίδια. Η επιστροφή του Tetyukhin έδωσε άλλο ρυθμό στην ομάδα καθώς με την ηγετική μορφή που έχει στο γήπεδο και τα εξαιρετικά ποσοστά σε σερβίς και υποδοχή κάνουν την Belegorie το φαβορί για τον τελικό. Σημαντικό και το ψηλό ρόστερ που έχει με αποτέλεσμα τα πολλά μπλοκ σε κάθε αγώνα ειδικά με το Κεντρικό Muserskiy.

Η επιλογή μου γι αυτό το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα υπέρ της Belegorie και το σημείο που επιλέγω είναι οι -4,5 πόντοι απόδοση 1,83 στην BET365.

Το 2ο και τελευταίο παιχνίδι είναι ανάμεσα στην Dynamo Moscow και την Zenit Kazan.

Η Dynamo μεχρί τώρα δεν θυμίζει τίποτα με την περσινή ομάδα που είχε καθώς οι καλύτεροι παίκτες έχουν φύγει. Παίζει ένα πολύ καλό βόλει αλλά και αυτή με πολλά προβλήματα στην υποδοχή με αποτέλεσμα ο πασαδόρος να παίζει σπάνια το 1ο χρόνο. 

Απο την αντίπερα όχθη η Ζενιτ έχει την μεγάλη επιστροφή του Leon μετά απο το τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο και είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι. Η Ζενιτ μοιάζει σαν τρένο χωρίς φρένα, όλοι οι παίκτες αποδίδουν σοτ μέγιστο. Σημαντικό και το πολύ καλό σερβίς της Ζενιτ καθώς σε κάθε ματς πέρνει περισσότερο απο 10 άσσους.

Η διαφορά ανάμεσα στην Ζενιτ και την φετινή Dynamo είναι μεγάλη αν παίξουν σε όλο το παιχνίδι η αρχίκη ομάδα της Ζενιτ περιμένω πολύ ευκολή επικράτηση γι αυτό και η επιλογή μου είναι οι -13,5 πόντοι απόδοση 1,90 στην BET365.

Υ.Γ Αφού δεν βηήκε η Belegorie πάμε μονό με 15 μονάδες την Ζενιτ/ Δυστηχώς χαμένη η 2αδα μας.

Επιμέλεια:OPSIMOS
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΒόλλευΒόλλευ
16/12
16/12
13:00
16:00
Russian Federation.png
Russian Federation.png
2(-4,5)
2(-13,5)
1.83
1.90
28 Bet365
3-1
12
-28
Essential SSL