Πέμπτη 20 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Για το δυνατό σερί

Για το δυνατό σερίΚαλημέρα σε όλους, σήμερα εκτός απο Ευρωπαικό βόλει έχουμε και πολλά ματς πρωταθλημάτων. Εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι του Παναθηναικού απέναντι στην Κηφισία.

Ο Παναθηναικός απο την αρχή μέχρι και τώρα εμφανίζεται σε όλα τα ματς πολύ διεβασμένος πολύ προσεκτικός στα εύκολα λάθη και παίζει ενα σταθερό και όμορφο παιχνίδι. 

Σημαντικό του Παναθηναικού είναι τα καλά σερβις που έχει και το πολύ καλό μπλοκ. Πράγμα που σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα έχει δείξει στο μέγιστο ο Παναθηναικός.

Απο την άλλη μεριά η Κηφισία στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο διαγώνιο Ιορντανοφ ο οποίος αν δεν είναι στην καλή του μέρα η ομάδα του χάνει πολύ εύκολα. Επίσης τα λάθη της Κηφισίας στους αγώνεις είναι πολλά ειδικά στα χαμένα σερβίς.

Ο Παναθηναικός αν πιέσει την πολύ μέτρια υποδοχή της Κηφισίας απο το σερβίς θεωρώ πως θα έχει ενα πολύ εύκολο βράδυ. Ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει το τριφύλλι όπου θα δημιουργηθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Η επιλογή μου είναι ξεκάθαρα υπέρ του Παναθηναικού και το σημείο που θα επιλέξω είναι το -13,5 πόντων του Παναθηναικού απόδοση 2,02 στην stoiximan και ποντάρισμα 17 μονάδες.

Επιμέλεια:OPSIMOS
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Βόλλευ
14/12
20:30
Greece.png
1(-13,5)
2.02
17 Stoiximan
3-1
-17
Essential SSL