Δευτέρα 17 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Καλύτερο μομέντουμ.

Καλύτερο μομέντουμ.Μπασκετάκι Αργεντινής , Λίγκα Α.

Πενιαρόλ - ΑΤένας..

Θα πάω με το μέρος της Ατένας και το χαντικα +5.

Οι φιλοξενουμενοι παίζουν μια χαρά μπασκετ εσχάτως και αποδοτικό. Ερχονται από τεσσερεις διαδοχικές νίκες και με σχετικά εύκολο τρόπο. Για το αποψινό ματς θα έχουν σημαντικές επιστροφές παικτών όπως είναι οι Πέτερ Μικαελ και Γκαμπριέρι Μίκουλας. Θα λείψει βεβαια και πάλι ο Λαμπακιέ αλλά για μενα δεν είναι σημαντική απώλεια. Μη πω... πως καλό είναι που δεν θα παιξει. Είναι γιος του προέδρου της ομάδας και για ευνόητους λόγους αν και σχεδόν 40 ετών έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα.  

Η Πενιαρολ είναι μια ομάδα ψυχολογίας γενικά. Εχω δει αρκετά ματς της. Έρχεται από δυο νίκες αν και πάλεψε ως ένα σημείο τα ματς. Σήμερα ωστόσο θα της λείψει και ο καλύτερός της παίκτης Λεο Γκουτιέρες (11.5 πόντοι , 3.3 πιμπ., 1,5 ασιστς). Μικροενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες και για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Ριντ (16,7 πόντοι) ο οποίος θα αγωνιστεί ωστόσοκανονικά σύμφωνα με το ρεπορταζ της ομαδας.

Σε καλύτερη γενικά κατάσταση αυτό τον καιρό η Ατένας θα πάω με μαζί της έχοντας αβαντα και 5 πόντους..Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
14/12
02:00
Argentina.png
2(+5.0)
1.76
12 Stoiximan
85-75
-12
Essential SSL