Πέμπτη 28 Μαι 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Διαφορά δυναμικότητας.

Διαφορά δυναμικότητας.Καλησπέρα σε όλους, με Champions League βολει θα ασχοληθούμε αυτές τις μέρες καθώς τα παιχνίδια είναι πολλά και ελπίζω και τα ταμεία επίσης.

Σήμερα θα κάνουμε στάση στην Ρωσία καθώς η μεγαλύτερη Ελβετική ομάδα παίζει ενάντια στην Κρασνοταρ στην παγωμένη Ρωσία.

Η Ρώσικη ομάδα καταρχάς δεν θυμίζει τίποτα απο τα περασμένα χρόνια δηλαδή την ομαδάρα που είχε σαν στόχο να διεκδικήσει ότι μπορούσε. Πλεόν η ομάδα αποδυναμώθηκε αρκετά και αυτό φαίνεται απο τα παιχνίδια της.

Απο την αντίπερα όχθη έχουμε την Βολερο η οποία κάθε χρόνο πέρνει εξαιρετικές παίκτριες και έχει σαν στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα απο το θεσμό αυτό. Φέτος και πάλι έκανε σπουδαίες μεταγραφές καθώς άλλαξε τις ακραίες που είχε και επίσης απέκτησε μια παο τις καλύτερες λίμπερο στο κόσμο.

Επιπρόσθετα η Βολερο έχει ίσως τις καλύτερες κεντρικούς καθώς η Αμερικανίδα Foluke Akinradewo είναι ασταμάτητη τόσο στις επιθέσεις αλλά και στο μπλοκ όπου σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο και επίσης έχει την Ρωσίδα Malkova που είναι εξαιρετική.

Περιμένω εύκολη επικράτηση απο την Volero και πιστεύω ήρθε η στιγμή τόσο η Kranodar να αντιμετωπίσει ενα δύσκολο αντίπαλο όσο και η Volero να αντιμετωπίσει ενα διαφορετικό αντίπαλο εκτός Ελβετίας όπου στο πρωτάθηλα κάνει οτι θέλει.

Η επιλογή μου θα είναι οι -15,5 πόντοι απόδοση 1,90 στην BET365 και ποντάρισμα 16 μονάδες.

Επιμέλεια:OPSIMOS
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Βόλλευ
13/12
18:00
champions_league.png
2(-15,5)
1.90
16 Bet365
81-100
14.4
Essential SSL