Πέμπτη 20 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Λιανά στο αουτσάιντερ

Λιανά στο αουτσάιντερΟι γηπεδούχοι κάνουν μια πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Στην έδρα τους έχουν 3-2-1 και 10-2 συνολικά γκολ.
Εκτιμώ πολύ τον προπονητή Πετράκη ο οποίος είναι χρόνια στα Γιαννενα και έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή και ομοιγενή ομάδα.
Το γηπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δυσκολεύει πολύ τις ομάδες που έχουν καλή τεχνική και ποιότητα. Αντιθετα, οι παίκτες των γηπεδούχων, έχουν συνηθίζει να παίζουν σε ένα αγωνιστικό χώρο που δεν θα τον χαρακτήριζα και χαλί.

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά δυσκολεύεται σε αυτό το γηπεδο. Γενικά η ομάδα του Προπονητή Μπέντο δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ερχεται από εύκολη ήττα στην Κυπρο με 2-0. Υπάρχει και κουραση.
Οι φιλαθλοι έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν για τον προπονητή.  Παίζει με ''ανοικτή'' διάταξη μέσα στον αγωνιστικό χωρο και η ομάδα έχει αμυντικό πρόβλημα. Κάτι που εκτιμώ ότι θα συμβεί και σήμερα με τους πολύ καλούς επιθετικούς των γηπεδούχων.

Σωστό πονταρισμα για μενα είναι το ασιαστικο +1.25 για τους γηπεδούχους και το οποίο πληρώνει ακόμα και ήττα για τα Γιαννενα. Ωστόσο θα ρισκάρω περισσότερο με πολύ μικρό stake σε αρκετά μεγαλύτερη απόδοση.


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
12/12
19:30
Greece.png
1X
2.50
7 Stoiximan
0-2
-7
Essential SSL