Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Το ντέρμπι που περιμέναμε

Το ντέρμπι που περιμέναμε

Καλησπέρα σε όλους, η Βακιφμπανκ συνεχίζει και μας πληρώνει αφού και εμείς διαλέξαμε το ορθό σημείο με λίγη ίσως δόση τύχης.  Αν και σκεφτόμουν να πάρω το -1,5 στα σετ, τελικά κατέληξα στο -8,5  πόντους και το οποίο παρότι η ομάδα μας έχασε τελικά, κάνοντας δυο στην κυριολεξία σαρωτικά σετ.. μας έστειλε ταμείο.

Τα ξημερώματα έχουμε ένα ντέρμπι,  Sada Cruzeiro ενάντια στην Ζενιτ Καζαν. Η Ζενιτ έχει μια υπέρ ομάδα σαρώνοντας κάθε χρόνο ότι βρει μπροστά της, από champions league και Πρωτάθλημα Ρωσίας μέχρι Κύπελλο Ρωσίας .

Μέχρι στιγμής έπαιξε με την Αιγυπτιακή Ταλαα Ελ Γκεις όπου επικράτησε πολύ εύκολα. Η Ζενιτ έχει ίσως τα 3 πιο δυνατά πολυβόλα του κόσμου και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Λεον ο οποίος αν και μόλις 22 χρονών είναι φαινόμενο στο άθλημα. Μετά έχουμε τον Διαγώνιο της Αμερικής τον σπουδαίο Αντερσον όπου στην Ζενιτ παίζει ακραίος καθώς διαγώνιος αγωνίζεται ο εξαιρετικός και γνωστός σε όλους Maxim Mihaylov. Ωστόσο σημαντικό να αναφέρω και τον τεράστιο κεντρικό Volvich ο οποίος όταν η μπάλα είναι στα χέρια του σημαίνει πόντος.
 
Από την αντίπερα όχθη έχουμε την Sada Cruzeiro η οποία όπως ανάφερα και στο προηγούμενο μου ποστ κατάφερε και πήρε το Σιμον Ατιες ο οποίος είναι παίκτης κλειδί για μια ομάδα. Μέχρι στιγμής περίμενα το προπονητή να τον βάλει σαν διαγώνιο γιατί ο Σιμον τις περισσότερες φορές έπαιζε διαγώνιος . Ωστόσο τον τοποθετεί σαν κεντρικό και εκεί δεν παίρνει τις πάσες που θα έπρεπε καθώς η Sada Cruzeiro δεν έχει την καλύτερη υποδοχή. Ειδικά σήμερα που απέναντι στα σερβίς θα είναι Λεον, Αντερσον, Μιχαιλοβ οι οποίοι πιάνουν ταχύτητες 110 kh/m .
 
Με όλα τα παραπάνω και πίστη στο δυνατό σύνολο που έχει η Ζενίτ η επιλογή μου θα είναι -5,5 πόντοι υπέρ της Ζενιτ απόδοση στην BET365 1,83 και θα το ποντάρω με 15 μονάδες.
 
Επιμέλεια: OPSIMOS.


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Βόλλευ
21/10
01:00
United Nations.png
2(-5,5)
1.83
15 Bet365
96-90
-15
Essential SSL