Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Eczacibaşi Istanbul Ο ΤΡΟΜΟΣ

Eczacibaşi Istanbul Ο ΤΡΟΜΟΣΣυνεχίζουμε με βόλει Γυναικών και το Κύππελο Συλλόγων καθώς έχουμε μια πολύ καλη επιλογή. Η Eczacibasi ομάδας της Τουρκίας φέτος ενισχύθηκε αρκετά κατακτώντας την Σέρβα πασαδόρο Maja Ognjenovic απο την Piacenza την εξαιρετική Ρωσίδα ακραία Tatiana Kosheleva απο την Dynamo Krasnodar οπού πέρυσι ήταν MVP σχεδόν σε όλους τους αγώνες και σημαντικό να αναφέρω το πολύ καλό της Σερβίς όπου αυριό θα δημιουργίσει σοβαρά προβλήματα στην Ρεξόνα . Μετά έχουμε την Αμερικανίδα Κεντρικό Rachel Adams με το εξαιρετικό μπλοκ που έχει και επίσης την πολύ καλή μεταγραφή της νεαρής Τουρκάλας Ceylan Arisan η οποί άρχισε βασική απέναντι στην Casalmaggiore όπου πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και τέλος τα λόγια περιτατά για την Σέρβα Boskovic :)

Τώρα η Ρεξόνα σήμερα ήταν απίστευτα καταστροφική κατάφερε και έχασε απο την Casalmaggiore στο ται μπρεικ έχοντας 2 ματς ποιντ κι όλο αυτο γιατί έκανε εύκολα αβίαστα λάθη χάλια υποδοχή και όταν προσπαθούσε να πιέσει στο σερβίς τα έβγαζε αούτ ή στο φιλέ. Αυτά τα λάθη αυριό δεν επιτρέπονται κόντρα στην Eczacibasi που με λίγη σοβαρότητα να παίξει θα νικήσει πολύ εύκολα. Όπως ανάφερα και πιο πάνω η Τουρκική ομάδα διαθέτει εξαιρετικές σερβερ όπου αυριο θα κανούν την ζωή δυσκολή τόσο στην λίμπερο όσο και στις ακραιές.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω ποντάρω την νίκη της Eczcibasi με σκόρ 3-0 δηλαδή χάντικαπ -2,5 απόδοση 1,80 και 20 μονάδες απο την μπάνκα μας.

Επιμέλεια: OPSIMOS
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Βόλλευ
20/10
08:00
United Nations.png
0-3
1.80
20 Bet365
2-3
-20
Essential SSL