Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Με όμορφο θέαμα και απίστευτο σασπενς..

Με όμορφο θέαμα και απίστευτο σασπενς..Καλημέρα σε όλους, η SADA CRUZEIRO έκανε αυτο που έπρεπε και μας χάρισε το 2ο σερί ταμείο..

Σήμερα ταξιδεύουμε στην Ευρώπη και κάνουμε στάση στην όμορφη Ιταλία.. Το Ιταλικό πρωτάθλημα στο βόλει είναι ίσως μαζί με το Πολωνικό το πιο δύσκολο πρωτάθλημα με σπουδαίες ομάδες και τους καλύτερους παίκτες.. Όσο αφορά τώρα το Ρωσικό πρωτάθλημα κουμάντο κάνει η Ζενίτ η οποία κάνει ότι θέλει..

Θα πάω με μια 2αδα σήμερα και θα είναι Βερόνα -1,5 σετ απόδοση 1,40 δηλαδή να κερδίσει η Βερόνα 3-1 ή στην καλύτερη 3-0 και με την νίκη της Πιασέντζα απόδοση 1,67.
Η Βερόνα την Κυριακή είχε ενα πολύ δύσκολο παιχνιδί κόντρα στην Πιασεντζα όπου είχαν την ευκαιρία στο ται μπρείκ να κλέψουν την νίκη με 2 ματς ποίντ και δεν τα κατάφεραν . 
Οι 2 αυτές ομάδες βρίσκονται στην καλύτερη τους κατάσταση , η Βερόνα με το Τζουριτζ που άρχισε να βρίσκει το παλιό του καλό ρυθμό μετά τα κουραστικά παιχνίδια με την εθνική μας και το τεράστιο Κοβάσεβιτς ο οποίος κυριολεκτίκα ειναι άπιαστος σε όλα... Εξαιρετική υποδοχή τέλεια σερβις και καθέ φάση και πόντος..

Μετά όσο αφορά την Πιασεντζα τα λόγια είναι περιττα έκανε 2 σπουδαία σετ κόντρα στην Λουμπε πρίν 10 μέρες και στο τελευταίο τα παράτησε, όμως κόντρα στην Βερόνα είδαμε μια διαφορετική Πιασέντζα έτοιμη για τα πάντα.. Ο σπουδαίος σε όλους Leonel Marshall στο ταί μπρείκ ήταν αυτός που σήκωσε την Πιασεντζα στούς ώμους τους καθώς και ο συμπατριώτης του Fernando Hernandez ήταν ασταμάτητος σε όλο το παινχίδι , αξίζει να αναφέρω όμως και τον άλλο Κουβανό πασαδόρο Aguirre ο οποίος συνεργάζεται απίστευτα με όλους τους παίκτες του και πολλές φορές θα δούμε να τους βγάζει με μονό μπλόκ ή και ακόμη χωρίς μπλοκ...
Με όλα τα παραπάνω και με την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες πίστευω ότι μπορούμε να πάμε για το 3σερί ταμείο :) 

Κρατώ την νίκη της Βερόνα με -1,5 απόδοση 1,40 και την νίκη της Πιασέντζα απόδοση 1,67 και τα ποντάρω 10 μονάδες απο την μπάνκα μας..

Επιμέλεια: OPSIMOS
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΒόλλευΒόλλευ
19/10
19/10
21:30
21:30
Italy.png
Italy.png
1(-1,5)
2
1.40
1.67
10 Bet365
3-2
2-3
-10
Essential SSL