Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ιππόδρομος Ονειρεύοντας Φαντασματάκι

 Ονειρεύοντας ΦαντασματάκιΓενικά στον ίπποδρομο και παίζοντας μεγάλες αποδόσεις δεν μπορείς να έχεις υψηλό win rate. Θέλει υπομονή στο παιχνίδι, μπορούν έρθουν πολλές διαδοχικές ήττες αλλά όταν έρθούν οι καλές νίκες, τα κέρδη είναι υψηλά και σε βγάζουν στο αφρό κατά πολύ. Όλα αυτά βέβαια δεν μπορεί να γίνουν παίζοντας στην τύχη.

Το λογικό είναι λοιπόν να έχουμε διαδοχικές ήττες αφού ρισκάουμε πολύ τον τελαυταίο καιρό , άσχετα αν εμείς πηγαίνουμε εξαιρετικά. Στα τελευταία 9 Bets έχουμε κέρδος κοντά στις 400 μονάδες!!
Προσωπικά κυνηγάω αυτές τις μεγάλες νίκες πάντως με όποιο τιμημα εδώ στην μπανκα, ακόμα και αν χρειαζεται να κοκκινίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φαντασματακι έχω πάλι .

Ιπποδρόμιο Χέιντοκ , 5η ιπποδρομία , 3 ετών και άνω ίπποι σε μια πολύ δυνατή και αμφίρροπη Listed αναμέτρηση στα 1200 μέτρα .
Επιλογη η ψαριά τριετής φοράς Forever In Dreams.

Τα πάντα είναι ανοικτά εδω για αυτό και αποφάσισα να πάω με το αουτσάιντερ . Είδα κούρσες από όλα τα άλογα , ξεχώρισα 4 από αυτα και εδώ στην μπανκα μου βάζω αυτό στο οποίο βρίσκω στοιχηματική αξία .

Το πλασάρισμα στην τριαδα πληρώνει 3.50 απόδοση , θα το τιμήσω , αλλά δεν θα αφήσω έξω από το παιχνίδι μου και τη νίκη της σε απόδοση 13.00 !!!

------------------------------------------

Aνανέωση :

ΒΟΟΜΜΜ .. και σήμερα.
Κέρδισε και αυτό το άλογο και η ΒΕΤ365 πλήρωσε στο 17,00 απόδοση τη νίκη καθώς αυτή ήταν η τιμή του Γκάνιαν του πριν ξεκινήσει η κούρσα.Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΙππόδρομοςΙππόδρομος
25/05
25/05
18:35
18:35
United Kingdom(Great Britain).png
United Kingdom(Great Britain).png
Place3
Win
3.50
17.00
20 Bet365
1os
1os
185
Essential SSL