Τετάρτη 13 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ιππόδρομος Mε φαβορί και αουτσάιντερ

Mε φαβορί και αουτσάιντερΙπποδρόμιο Τσέλμσφορντ

6η κούρσα .

16 διαγωνίζομενοι σε μια πολλύ ανοικτή κούρσα κατά την προσωπική μου άποψη. Μελετώντας τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων είχα αποφασίσει να τιμήσω το φαβορί της κούρσας Gas Monkey που αποδίσει 3,25 η νίκη του . Θεώρησα ότι έχει πολύ σημαντική τύχη στον όμιλο. Τερμα τισε δευτερος στην τελευταία του συμμετοχή πίσω από τον ισχυρό Executive Forse που είχε 4 σερί νίκες μέχρι χτες και ηττήθηκε από τον πανίσχυρο Matterhorn που τιμήσαμε από την στήλη εδώ.

Κοιτώντας κούρσες όμως διαφόρων αλόγων μου έκανε έντονη εντύπωση και ένα μεγάλο αουτσάιντερ, ο τετραετής εκτομίας Global Wonder.
Ο ίππος αυτός επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο στην προτελευταία του συμμετοχή. Και εκεί που έδειχνε πως θα ηττηθεί με βεβαιότητα έχοντας και μια ανακοπή, ξάφνου έκανε πανίσχυρη αντεπίθεση στα τελευταία μέτρα και πήρε εντυπωσιακή νίκη. Επόμενο λοιπόν ήταν στην επόμενη συμμετοχή του να κατέβει φαβορί. Τρεμάτισε προτελευταίος όμως εκεί !  Προσωπική μου άποψη είναι ότι στο τρέξιμό του αυτό, ο αναβάτης του δεν επίθυμούσε την διάκριση του ίππου. Στα τελευταία μέτρα κρυβόταν πίσω από άλλους ίππους, ανέκοψε σημαντικά ενώ τα χέρια του τζόκευ όχι μόνο δεν πιέζαν καθόλου τον ίππο, αλλά μάλλον τον κρατούσαν από το να αναπτυχθεί.
Το πλασάρισμά του πληρώνει 4,50 απόδοση.
Εγω θα ρίξω λιανά πάντως στο στοίχημα κάλυψης 4 θέσεων σε απόδοση 21.00

Θα ρίξω και λίγα στην αρχική μου σκέψη που ήταν ο Gas Monkey για νίκη .Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΙππόδρομοςΙππόδρομος
07/03
07/03
21:55
21:55
United Kingdom(Great Britain).png
United Kingdom(Great Britain).png
Win
Cover4
3.25
21.00
14 Bet365
0ος
-
-14
Essential SSL