Σαββάτο 22 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Azerbaijan #12

Azerbaijan #12Πάμε σε ενα μακροχρόνιο με αξία, όπου θα ξέρουμε το αποτέλεσμα του αρχές Οκτωβρίου.
Αφορά το Ευρωπαικό γυναικών και τον Α΄όμιλο όπου λαμβάνουν μέρος Γερμανία σαν φαβορί, Αζερπαιζάν, Πολωνία και τέλος το μεγάλο αουτσιντέρ Ουγγαρία.

Έχοντας δει όλες τις ομάδες αρκετές φορές και έχοντας γνώση των παικτριών αρκετά καλά για μένα τα φαβορί είναι Γερμανία και Αζερμπαιζάν με 1ο φαβορί το Αζερμπαιζάν.
Παίκτριες όπως την διαγώνια Rahimova που πλέον είναι παίκτρια της Fenerbache, με παίκτρια όπως την Mammadova ακραία της Volero και τώρα της Dinamo Kazan και εννοείται την εξαιρετική νεαρή ακραία του 1995 Samadova που φέτος θα παίξει με την Scandicci και την άλλη ακραία Zhidkova.
Ώς επίσης και την Poznyak κεντρικό.

Σαν ομάδα το Αζερπαιζάν έχει εξαιρετικές παίκτριες που επιθετικά είναι κυριολεκτικά ασταμάτητες. Ας μην πάμε μακριά και ας θυμηθούμε τα προκριματικά για το παγκόσμιο που τελείωσε αήττητη στον όμιλο με 5 νίκες χωρίς να χάσει μάλιστα κανένα σετ και κόντρα στην δυνατή Ολλανδία.

Στην αντίπερα όχθη και η Γερμανία έχει πολύ δυνατή ομάδα με αρκετά καλές παίκτριες αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα την νίκη ομίλου απόδοση 1,50 και το Αζερπαιζάν στο 4.
Θεωρώ πιο πλήρες ομάδα το Αζερπαιζάν και πιστεύω πως το 4 απόδοση αξίζει το ποντάρισμα μας.

Γι αυτό θα το τιμήσουμε με 20 μονάδες απόδοση 4.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Βόλλευ
01/10
21:30
European Union.png
Azerbaizan Pool A
4.00
20 Stoiximan
1st
60
Essential SSL