Παρασκευή 13 Δεκ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Brazil #7

Brazil #7Ένα δυνατό παιχνίδι αναμένεται ανάμεσα στην Ρωσία και την Βραζιλία για το παγκόσμιο γυναικών που γίνεται στην Ιαπωνία.
Η Βραζιλία ταξίδεψε με τις καλύτερες τις παίκτριες και ειδικά με την επιστροφή της Gabi μετά απο το τραυματισμό που είχε. Η νεαρή παίκτρια της Rexona είναι σε εξαιρετική κατάσταση όπως είδαμε και στα φιλικά με την ΗΠΑ καθώς θέλει την διάκριση που έχασε στο παγκόσμιο λόγου του τραυματισμού της.
Σαν ομάδα δεν βασίζεται αποκλειστικά στην Natalia καθώς τόσο Drusylla αλλά και η Gabi και η Dantara είναι ασταμάτητες στον αέρα.

Η δε Ρωσία μετά απο καιρό επανέρχεται στο παρκέ για να αντιμετωπίσει ενα δυνατό αντίπαλο με τις επιστροφές της Goncharova και της Koshleva ακραίες που θεωρούνται και είναι απο τις καλύτερες στον κόσμο.

Η Βραζιλία έχει στα πόδια της πολλά παιχνίδια καθώς όλο το καλοκαίρι είχε το παγκόσμιο και σαν ομάδα είναι πολύ δεμένη και αναζητά το τίτλο που θα την κάνει να κυριαρχίσει την φετινή χρονιά.

Σαν ομάδα η Βραζιλία έχει αρκετές επιλογές ακόμη και στο πάγκο όπως βέβαια και η Ρωσία.
Λόγο κατάστασης θεωρώ ότι η Βραζιλία έχει το 1ο λόγο για την νίκη και το 1,83 που δίνεται είναι αρκετά καλό για να το ποντάρουμε με 25 μονάδες.

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Βόλλευ
05/09
06:40
United Nations.png
2
1.83
25 Stoiximan
1-3
20.75
Essential SSL