Κυριακή 24 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Με το...άστρο του MacDavid

Με το...άστρο του MacDavid
ENΤΜΟΝΤΟΝ ΟΪΛΕΡΣ - ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΡΕΝΤ ΓΟΥΪΝΓΚΣ

Δυο ομάδες με παρόμοια πορεία μέχρι στιγμής, με το Ένμτοντον να προσπαθεί αλλά να μην του βγαίνει, αφού τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν. Ένα Έντμοντον που βρίσκεται στην 6η θέση στην Πασίφικ με 49 πόντους και ουσιαστικά δεν ελπίζει σε κάτι, παρόλα αυτά παίζει όλα τα παιχνίδια του στα ίσια. Έρχεται από δύο σερί ήττες, ενώ στα δέκα τελευταία έχει 5-5-0 ρεκόρ. Επιθετικά πάντως είναι αρκετά παραγωγικό και αποτελεσματικό, σκοράροντας 3.1 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι, με τον Μακ Ντέϊβιντ μάλιστα να κάνει εξαιρετική χρονιά με 72 πόντους μέχρι στιγμής, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ με 29 γκολ. Οι Νάντζεντ και Ντράϊσαϊτλ ακολουθούν σε απόδοση με 59 και 46 πόντους αντίστοιχα, με γκολ και ασίστ σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Το Ντιτρόϊτ από την άλλη κάνει καταστροφική χρονιά για την ιστορία του frinchise. Βρίσκεται στην τελευταία θέση στην Ατλάντικ με 43 πόντους και μόλις 18 νίκες σε 50 παιχνίδια. Αμυντικά δεν βλέπεται αφού μέχρι στιγμής έχει δεχτεί 170 γκολ, ενώ συν τοις άλλοις δέχεται γκολ στις δύο από τις τρεις προσπάθειες power play. Εκτός έδρας είναι αρκετά αδύναμο με 8 νίκες σε 24 παιχνίδια και μόλις 1.98 γκολ υπέρ. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους οι Γουίνγκς έχουν 3-6-1 ρεκόρ, ενώ στο πιο πρόσφατο χρονικά game έχασαν με 2-3 από το Βανκούβερ στην έδρα τους.
 
Στο δια ταύτα:  Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες, με τον Έντμοντον από την μεριά του όμως να είναι πιο πειστικό και αποτελεσματικό, ειδικά στην έδρα του απέναντι σε τέτοιες ομάδες.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
23/01
04:00
United States of America(USA).png
1
2.15
30 Stoiximan
2-3
-30
Essential SSL