Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Mutant Leafs

Mutant Leafs
ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΑΝΘΕΡΣ - ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΕΪΠΛ ΛΙΦΣ
   
   
   Η Φλόριντα και φέτος δεν είναι κάτι το φοβερό αφού κάνει μια μέτρια χρονιά, ενώ τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν άλυτα. Βρίσκεται στην προ τελευταία θέση στην  Ατλάντικ με 42 πόντους και 17 νίκες σε 42 παιχνίδια. Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει και την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην ντιβίζιον της, μετά την Οττάβα με 166 γκολ. Οι Πάνθερς έρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες με μέσο όρο 3,5 γκολ παθητικό, ενώ έχουν 2-6-3 ρεκόρ στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους.

Το Τορόντο από την μεριά του, μπορεί να έχει χάσει λίγο τον ρυθμό του παρόλα αυτά παραμένει άκρως ανταγωνιστικό. Παίζει πολύ γρήγορο και επιθετικό χόκεϊ, ενώ διαθέτει τρομερό physical game και εξαιρετικούς winger. Βρίσκεται στην 2η θέση στην Ατλάντικ με 60 πόντους και 29 νίκες σε 46 παιχνίδια. Εκτός έδρας είναι εξίσου αποτελεσματικό, αφού μετράει 17 νίκες σε 24 games σκοράροντας μέσο όρο 4,0 γκολ ανά αγώνα. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι οι Λιφς, κέρδισαν με 4-2 την πρώτη στην βαθμολογία Τάμπα, ενώ στα τελευταία δέκα games έχουν 5-5-0 ρεκόρ. Χέμπερντε, Μπαρκόφ και Νταντόνοφ οδηγούν την επιθετική τριάδα στο point system με 47, 44 και 31 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Χόφμαν συμπληρώνει 41π. με 22 γκολ.
 
Στο δια ταύτα: Εξαιρετική ομάδα το Τορόντο, αν βελτιώσει λίγο και την αμυντική του συμπεριφορά θα είναι σίγουρα στον τελικό. Μέτρια έως κακή η Φλόριντα και δύσκολα ανταποκρίνεται με τόσο ποιοτικούς αντιπάλους. Πάμε με το διπλό στο παιχνίδι αυτό.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
19/01
02:00
United States of America(USA).png
2
2.15
30 Stoiximan
1-3
-30
Essential SSL