Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Mutant Flames

Mutant Flames
ΚΑΛΓΚΑΡΙ ΦΛΕΪΜΣ - ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΟΓΙΟΤΣ

Το Κάλγκαρι έχει κάνει μια εξαιρετική ομάδα δημιούργημα του προπονητή του Μπίλ Πέτερς, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα φέτος το καλοκαίρι και έκανε τις κατάλληλες κινήσεις στο ροστερ. Ένα Κάλγκαρι που πλέον κάνει πρωταθλητισμό, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Πασίφικ με 62 πόντους και 29 νίκες σε 46 παιχνίδια, ενώ στην έδρα του έχει 14-4-4 ρεκόρ. Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Φλέϊμς είναι η δεύτερη πιο παραγωγική ομάδα με 166 γκολ υπέρ, και 3.56 μέσο όρο ανά αγώνα. Ο παιχταράς Γκάουντρε έχει φτάσει τους 67 πόντους σε 46 παιχνίδια με 26 γκολ και 41 ασίστ, ενώ οι εξαιρετικοί Μόναχαν και λίντλχομ «κλειδώνουν» την μαγική τριάδα με 55 και 52 πόντους αντίστοιχα.Στο τέρμα ο goalie Ρίτιτς είναι πολύ σταθερός με τον παίχτη να δέχεται το πολύ δύο γκολ στα δέκα τελευταία ξεκινήματα του. Έχεις 17 νίκες σε 21 παιχνίδια με τρομερό .920% ποσοστό saves.

Η Αριζόνα από την άλλη είναι αδιάφορη βαθμολογικά αφού βρίσκεται στην προ τελευταία θέση στην Πασίφικ με 44 πόντους και 20 νίκες σε 44 ματς. Παρόλα αυτά παίζει κάθε παιχνίδι στα ίσια και έχει καταφέρει να πάρει 6 νίκες στα δέκα τελευταία games και μάλιστα τρία συνεχόμενα. Βάση του υλικού της πάντως δεν είναι για παραπάνω πράγματα, αφού κύριο όπλο της είναι η άμυνα και το ξύλο. Κέλερ και Σχάρμτζ ξεχωρίζουν στο πόιντ σύστεμ των Κογιότς με 31 και 25 πόντους αντίστοιχα, ενώ στο τέρμα οι τρεις goaltender που εναλλάσσονται επιτρέπουν το πολύ τρία γκολ.

Στο δια ταύτα: Το Κάλγκαρι είναι μια κλάση πάνω τουλάχιστον και παίζει σε τρομερούς ρυθμούς τις εναλλαγές του πακ. Η Αριζόνα κάνει την υπέρβαση της αλλά δεν έχει το υλικό και το ρόστερ να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο, ειδικά απέναντι στην καλύτερη ομάδα της περιφέρειας.
 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
14/01
04:30
United States of America(USA).png
1
1.57
30 Stoiximan
4-1
17.1
Essential SSL