Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Καλύτερο σε όλα

Καλύτερο σε όλα
ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΝΓΚΟΥΪΝΣ - ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΑΝΘΕΡΣ

   Το Πίτσμπουργκ δίνει μάχη με τους Κάπιταλς για την πρώτη θέση στην Μετροπόλιταν και μάλλον έτσι θα πάει μέχρι τέλους. Οι Πένγκουϊνς βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από την Ουάσινγκτον, έχουν όμως την καλύτερη επίθεση στην ντιβίζιον τους αλλά και την 4η καλύτερη στην λίγκα. Ένα Πίτσμπουρκ που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ιδιαίτερα ποιοτικό, με παίχτες τεχνίτες όπως ο παιχταράς Κρόσμπι που ηγείται των Πένγκουϊνς με 51 πόντους (19 γκολ, 32 ασίστ), αλλά και οι Κέσελ και Μαλκίν που ακολουθούν με 44 και 47 πόντους αντίστοιχα, ενώ έχουν γκολ και ασίστ σε κάθε ένα από τα τελευταία τους παιχνίδια.

   Η Φλόριντα από την άλλη δεν έχει ουσιαστικούς στόχους για φέτος και πλέον κάνει δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν. Βρίσκεται στην 6η θέση στην Ατλάντικ με 41 πόντους και 17 νίκες σε 40 παιχνίδια, ενώ έχει και την 3η χειρότερη άμυνα στην ντιβίζιον της, επιτρέποντας 3.7 γκολ μέσο όρο και 41.0% σουτ στην εστία της. Το δίδυμο Χαμπερντέ - Μπαρκόφ έχει μαζέψει συνολικά 88 πόντους στο πόιντ σύστεμ και είναι ότι πιο αξιοσημείωτο από πλευράς Πάνθερς.

Στο δια ταύτα: Άλλη κλάση το Πίτμπουργκ, έχει ποιότητα, βάθος και ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ειδικές καταστάσεις. Πάμε με τον άσο.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
09/01
02:00
United States of America(USA).png
1
1.83
30 Stoiximan
5-1
24.9
Essential SSL