Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Προβάδισμα στο Καπιτώλειο

Προβάδισμα στο Καπιτώλειο
OYAΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΛΑΪΕΡΣ

    Η Ουάσινγκτον είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην λίγκα, κάτι που αποδεικνύεται και από την πρώτη θέση που κατέχει στην Μετροπόλιταν με 54 πόντους, ενώ συν τοις άλλοις έχει και την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην ντιβίζιον της. Μια Ουάσινγκτον που παίζει πολύ καλό και παραγωγικό χόκεϊ, με την πολυγωνική επίθεση να δουλεύει ρολόϊ, αλλά και τους Οβέτσκιν και Μπάκστρομ να κάνουν ...όργια. Ο αρχηγός Οβέτσκιν έχει φτάσει ήδη τα 30 γκολ  και είναι πρώτος στο πόιντ σύστεμ της ομάδας του με 47 πόντους, ενώ ο Μπάκστρομ ακολουθεί με 44 (10 γκολ, 34 ασίστ).

Η Φιλαδέλφεια από την άλλη δεν είναι κάτι το τρομερό και δεν τρομάζει. Βρίσκεται στην τελευταία θέση στην Μετροπόλιταν με 36 πόντους και -35 αρνητικό συντελεστή τερμάτων. Πολλά τα προβλήματα, τόσο στην άμυνα και τις επιστροφές όσο και στο τέρμα. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχει μόλις δύο νίκες, ενώ επιτρέπει τουλάχιστον τρία γκολ το διάστημα αυτό.
 
Στο δια ταύτα: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας ντιβίζιον και όπως έχουμε ξαναπεί τα παιχνίδια αυτά μετράνε διπλά. Οι Κάπιταλς κάνουν πρωταθλητισμό και είναι τρομερά αποτελεσματικοί απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και δύσκολα θα έχουνε πρόβλημα στην έδρα τους απέναντι στους...κακούς  flyers.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
09/01
02:30
United States of America(USA).png
1
1.75
30 Stoiximan
5-3
22.5
Essential SSL