Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Ολική επαναφορά

Ολική επαναφορά
ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΑΒΑΛΑΝΣ - ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

  Το Κολοράντο είναι από τις ομάδες που θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για μια θέση στα πλέι οφ και αν μη τι άλλο η απόσταση δεν είναι απαγορευτική. Βρίσκεται στην 4η θέση στην Σέντραλ με 46 πόντους, έξη λιγότερους από το πρώτο Ουίνιπεγκ. Έχει μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία, χάνοντας κυρίως από τα δικά του λάθη, ενώ στο πιο πρόσφατο έχασε  5-4 από τους Σαρκς. Επιθετικά είναι πολύ αποτελεσματικό, με την δυάδα Ράντανεν - ΜακΚίνον να είναι φωτιά με 122 πόντους και οι δύο μαζί μέχρι στιγμής, ενώ ο Λάντεσκογκ συμπληρώνει την τριπλέτα με 45 πόντους και απίστευτα crops του πακ στην αντίπαλη εστία.

   Η Νέα Υόρκη από την άλλη είναι και αυτή δυνατή ομάδα και θα κυνηγήσει να μπει πλέι οφ, έστω και μέσω wild card. Μια Νέα Υόρκη που βρίσκεται στην 5η θέση στην Μετροπόλιταν με 41 πόντους και 17 νίκες σε 39 ματς, ενώ επιτρέπει 3,5 γκολ μέσο όρο. Επιθετικά δεν είναι κακή, αμυντικά όμως...μπάζει με τους Ρέιντζερς να έχουν αρνητικό συντελεστή (-17), τον δεύτερο χειρότερο στην ντιβίζιον τους. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους έχουν 3 νίκες, ενώ στο πιο πρόσφατο έχασαν  7-2 από την Φιλαδέλφεια.

Στο δια ταύτα: Δεν είναι εύκολο το ματς όμως το Κολοράντο επιστρέφει στην έδρα του, την οποία σιγά σιγά πρέπει να αρχίσει να αξιοποιεί καλύτερα. Ποιότητα έχει και αν αποφύγει τα λάθη λογικά θα κερδίσει τους... τρύπιους Ρέϊντζερς
 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
05/01
04:00
United States of America(USA).png
1
1.73
30 Stoiximan
6-1
21.9
Essential SSL