Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Mutant Electric

Mutant Electric
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΙΝΓΚΣ - ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΛΑΪΤΙΝΓΚ

  Το Λος Άντζελες κάνει μια καταστροφική χρονιά που μάλιστα είναι η χειρότερη για το frinchise  της ομάδας τα τελευταία 11 χρόνια. Βρίσκεται στην τελευταία θέση στην Πασίφικ με 35 πόντους, ενώ έχει και την 4η χειρότερη άμυνα στην ντιβίζιον του. Επιθετικά δεν πείθει, αφού είναι αρκετά ασταθείς η απόδοση του, ενώ πολλές φορές δεν σκοράρει καν. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάνει ζημιές φέτος ειδικά με τους μεγάλους, εκμεταλλευόμενο συνήθως το power play.
 
  Η Τάμπα από την άλλη κάνει πρωταθλητισμό. Βρίσκεται μόνη πρώτη στην Ατλάντικ με 64 πόντους και 31-7-2 ρεκόρ, παίζοντας το καλύτερο και πιο αποτελεσματικό χόκεϊ στην λίγκα. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια της έχει 9 νίκες, ενώ έρχεται από έξη σερί. Επιθετικά είναι φωτιά, με την τριγωνική επίθεση των Κούτσεροφ, Πόιντ και του Ελληνοκαναδού Στάμκος να έχει αποφέρει συνολικά 64 γκολ και 96 ασίστ, ενώ από κοντά πλαισιώνουν  οι Μίλερ (26π.), Τζόνσον (30π.) και Γκουρντέ (28π.).

Στο δια ταύτα: Κάτω του μετρίου το Λος Άντζελες φέτος με αυτοκαταστροφικές τάσεις και πολύ ευάλωτο αμυντικά και στο τέρμα. Η Τάμπα από την άλλη είναι φωτιά και σκοράρει ασταμάτητα, ενώ αμυντικά έχει δείξει αρκετά συμπαγείς και στο τέρμα. Πάμε με το διπλό στο παιχνίδι αυτό.
 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
04/01
05:30
United States of America(USA).png
2
1.88
30 Stoiximan
2-6
26.4
Essential SSL