Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Fast Kills

Fast Kills
ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΜΠΛΟΥ ΤΖΑΚΕΤΣ - ΟΤΤΑΒΑ ΣΕΝΑΤΟΡΣ

Το Κολόμπους παίζει ωραίο και αποτελεσματικό χόκεϊ, με την ομάδα να βρίσκεται στην 2η θέση στην Μετροπόλιταν με 47 πόντους, τέσσερις πίσω από την πρώτη Ουάσινγκτον. Εντός έδρας μετράει 10 νίκες σε 20 παιχνίδια, σκοράροντας μέσο όρο 3.5 γκολ, ενώ έχει τρεις στις πέντε επιτυχείς  προσπάθειες power play. Στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχει 6 νίκες, με τον Πάναριν  να είναι πρώτος σε πόντους με 41 (12 γκολ, 29 ασίστ), ενώ οι Άτκινσον και Ντάμποϊς έχουν γκολ και ασίστ σε συνεχόμενα παιχνίδια.
 
  Η Οττάβα από την μεριά της κάνει μια μέτρια χρονιά και βρίσκεται ήδη στην τελευταία θέση στην Ατλάντικ με 34 πόντους. Μια Οττάβα που βρίσκει τρόπους να σκοράρει, όμως επιτρέπει πολύ εύκολα το γκολ, με τους τρεις goalie μαζί να βγάζουν έναν 3.96 μέσο όρο γκολ κατά ανά αγώνα. Ότι καλό κάνουν οι Σενάτορς είναι κυρίως εντός έδρας, αφού εκτός έχουν μόλις τέσσερις νίκες, ενώ στο πιο πρόσφατο έχασαν από την Ουάσινγκτον με 3-2.
 
Στο δια ταύτα: Σταθερό το Κολόμπους και με ρυθμό στο παιχνίδι του. Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το ματς, απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
01/01
02:00
United States of America(USA).png
1
1.53
30 Stoiximan
6-3
15.9
Essential SSL