Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Αρκεί ο Οβέτσκιν.

Αρκεί ο Οβέτσκιν.
KAΡOΛΑΪΝΑ ΧΑΡΙΚΕΪΝΣ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΣ

Η Καρολάϊνα κάνει μια μέτρια χρονιά μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος στην Μετροπόλιταν και γενικά είναι πολύ ασταθείς και ευάλωτη. Επιτρέπει μέσο όρο 3,7 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ στο πιο πρόσφατο έχασε με 6-4 από το Μόντρεαλ. Στα τελευταία δέκα τους παιχνίδια οι Χαρικέϊνς έχουν τέσσερις νίκες, ενώ οι εφτά από τις δεκατρείς που έχει συνολικά είναι εντός έδρας.
 
Η Ουάσινγκτον από την μεριά της κάνει πρωταθλητισμό και φέτος και στόχος δεν είναι άλλος από τα πλέι οφ και το Stanlley Cup.  Είναι μόνη πρώτη στην Μετροπόλιταν με 39 βαθμούς και 18 νίκες σε 30 παιχνίδια, έχοντας μάλιστα την καλύτερη επίθεση στην division της με 112 γκολ. Στο power play οι Κάπιταλς έχουν τρεις στις πέντε προσπάθειες, ενώ στο penalty kill ανέβασαν το ποσοστό ευστοχίας στο 89%. Ο παιχταράς και αρχηγός Οβέτσκιν κάνει... όργια μέχρι στιγμής, με τον παίχτη να είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 25 γκολ, αλλά και πρώτος σε βαθμολογία στο point system με 39 πόντους.
 
Στο δια ταύτα: Ύπουλη ομάδα και αλλοπρόσαλλη η Καρολάϊνα, έχει δείξει πως κάνει ζημιές, δεν έχει όμως διάρκεια και σταθερότητα στην άμυνα. Η Ουάσινγκτον από την άλλη είναι...φωτιά και δύσκολα ή εύκολα θα πάρει από το παιχνίδι αφού όπως έχει δείξει δεν χαρίζεται πουθενά, ενώ παίζει σε πολύ γρήγορο τέμπο που ελάχιστοι ανταποκρίνονται. Πάμε στο διπλό σε σημείο που περιλαμβάνει παράταση και πέναλτι.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
15/12
02:30
United States of America(USA).png
2
1.73
30 Stoiximan
5--6
21.9
Essential SSL