Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Predators Effect

Predators Effect
ΝΑΣΒΙΛ ΠΡΕΝΤΑΤΟΡΣ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΚΑΝΑΚΣ

Το Νάσβιλ πάει πολύ καλά και φέτος και μάλιστα είναι  σταθερό στην απόδοση του, με διάρκεια στο παιχνίδι του ενώ φέτος παίζει και καλύτερη άμυνα. Βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Σέντραλ με 41 πόντους, με τους Τζετς πάντως και την Ουάσινγκτον να ακολουθούν με ένα και δύο πόντους διαφορά αντίστοιχα. Εντός έδρας έχει 12 νίκες σε 15 παιχνίδια, ενώ σκοράρει 3.4 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι με τρεις στις πέντε προσπάθειες power play. O Γιόχανσεν οδηγεί το point system του Νάσβιλ με 26 πόντους, ενώ ο Φόρσμπεργκ είναι πρώτος σκόρερ με 14 γκολ

Το Βανκούβερ από την μεριά του είναι μια του ύψους μια του βάθους. Βρίσκεται στην 3η από το τέλος θέση στην Πασίφικ με 31 πόντους, έχοντας μάλιστα την 4η χειρότερη άμυνα στην λίγκα με 111 γκολ κατά. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έρχεται από τρεις σερί νίκες, στις οποίες έπαιξε πολύ σκληρά στην άμυνα και θυμήθηκε τις παλιές του συνήθειες. Εκτός έδρας έχει 8-9-2 ρεκόρ, ενώ επιτρέπει μέσο όρο 3,5 γκολ ανά αγώνα.
 
Στο δια ταύτα: Το Βανκούβερ έχει παίχτες με ποιότητα, δεν έχει όμως σύνολο (κυρίως στην άμυνα) γι΄αυτό και είναι και πολύ ασταθές στην απόδοση του. Το Νάσβιλ από την άλλη είναι πολύ ποιοτικό και σοβαρό, ενώ έχει και κίνητρο για την πρώτη θέση. Πάμε με τον άσο στο παιχνίδι αυτό.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
14/12
03:30
United States of America(USA).png
1
1.73
30 Stoiximan
4-3 (Ο/Τ)
-30
Essential SSL