Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Mutant Twins

Mutant Twins
ΜΠΟΣΤΟΝ ΜΠΡΟΥΪΝΣ - ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΟΓΙΟΤΣ

Η Βοστόνη προσπαθεί σιγά σιγά να βρει ρυθμό και διάρκεια στο παιχνίδι της, έτσι ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις θέσεις για την Wild card. Βρίσκεται στην 4η θέση στην Ατλάντικ με 36 πόντους, δύο λιγότερους από την 2η, ενώ έρχεται από back to back νίκες. Μετράει πέντε νίκες στα δέκα τελευταία, βελτιώνοντας πολύ την αμυντική συμπεριφορά της το διάστημα αυτό. Ο Πάρτσνιακ ηγείται του point system των  Bruins με 35 πόντους (20 γκολ, 15 ασίστ) ενώ οι Μάτσχαντ (8 γκολ, 21 ασίστ) και Μπέργκερον (9 γκολ, 17 ασίστ) ακολουθούν σε απόδοση .

Τα Κογιότς από την μεριά τους δεν είναι κάτι το σπουδαίο και σιγά σιγά καταλαβαίνουν πως ακόμα μία χρονιά πάει χαμένη. Βρίσκονται δεύτεροι από το τέλος στην Πασιφικ με 28 πόντους και 73-76 επιμέρους σκορ. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ύπουλη ομάδα, αλλά και πολύ ασταθείς επίσης. Μπορεί να κερδίσει τον καλύτερο, αλλά και να χάσει από τον οποιονδήποτε. Επιθετικά δεν βγάζει... μάτια ενώ αξίζει να πούμε πως δεν έχει παίκτη με διψήφιο αριθμό γκολ.

Στο δια ταύτα: Ομάδα  πλέι οφ η Βοστόνη, αφού διαθέτει πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ. Τέτοια παιχνίδια λοιπόν πρέπει να τα καθαρίζει στην έδρα της, στην οποία μετράει δέκα νίκες σε 13 παιχνίδια!.

ΚΑΡΟΛΑΪΝΑ ΧΑΡΙΚΕΪΝΣ - ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΕΪΠΛ ΛΦΣ

  Η Καρολάϊνα κάνει μια αναμενόμενη μέτρια χρονιά μέχρι στιγμής, αφού είναι πολύ μέτρια επιθετικά και ευάλωτη στην άμυνα. Βρίσκεται στην 6η θέση στην Μετροπόλιταν με 30 πόντους, ενώ έχει την χειρότερη επίθεση σε ολόκληρη την λίγκα. Έρχεται από μεγάλη νίκη με 4-1 το Αναχάϊμ και πάλι εντός έδρας, δύσκολα όμως θα κάνει και σήμερα κάτι ανάλογο. 

Το Τορόντο από την άλλη παίζει εξαιρετικό χόκεϊ, γρήγορο και πολύ τεχνικό, ενώ  στηρίζεται στο τρομερό physical game του αλλά και στην δεινότητα των winger του. Οι Λιφς βρίσκονται μόνοι δεύτεροι στην Ατλάντικ με 38 πόντους και 102-89 επιμέρους σκορ, έχοντας την 2η καλύτερη επίθεση στην  division τους. Ο Ταβάρες κάνει την διαφορά στην επίθεση, με τον παίκτη να είναι πρώτος σκόρερ με 19 γκολ, ενώ ο Μάρνερ από την άλλη είναι πρώτος με 40 πόντους (34 ασιστ).

Στο δια ταύτα: Ύπουλη ομάδα η Καρολάϊνα, η αλήθεια είναι όμως πως δύσκολα θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει 4.5 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδια και διαθέτει το δεύτερο πιο ακριβό και πλήρες ροστερ στη λίγκα. Θα ψάξουμε το διπλό, σε σημείο που θα περιλαμβάνει παράταση και πέναλτι για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ μπορούν να πονταριστούν μονά ή δυάδα
 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΧόκευΧόκευ
12/12
12/12
02:00
02:00
United States of America(USA).png
United States of America(USA).png
2
1
1.75
1.88
30 Stoiximan
1-4
4-3
68.7
Essential SSL