Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Mutant Sharks

Mutant Sharks
ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΣΑΡΚΣ - ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΪ ΝΤΕΒΙΛΣ

Το Σαν Χοσέ βρίσκεται στην 3η θέση στην Πασίφικ με 35 πόντους, πέντε λιγότερους από το πρώτο Κάλγκαρι και θέλει να συνεχίσει με νίκες , αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στόχος είναι τα πλέι οφ. Μετράει 15 νίκες σε 32 παιχνίδια, εκ των οποίων οι εννιά στην έδρα του με 3.05 γκολ μέσο όρο. Επιθετικά τα πάει εξαιρετικά, αφού μόλις δύο παίχτες δεν έχουν σκοράρει, ενώ έχει 11 παίκτες με διπλάσιο αριθμό πόντων. Πρώτος στο πόιντ σύστεμ  είναι ο Κουτίρ με 30 και ακολουθεί ο Μέϊερ με 28, ενώ από την άλλη ο Παβλέφσκι είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 γκολ.
 
Το Νιου Τζέρσεϊ από την μεριά του κάνει μια κακή χρονιά και δίκαια βρίσκεται στην τελευταία θέση στην Μετροπόλιταν με 26 πόντους. Βάζει γκολ αλλά δέχεται εξίσου εύκολα και αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα μέχρι στιγμής, για μια ομάδα που επιτρέπει 3,6 γκολ μέσο όρο εκτός έδρας. Πρώτος σκόρερ των Ντέβιλς ο Παλμιερί με 16 ενώ ακολουθεί ο Κόλεμαν με εννιά και ο Χαλ με οχτώ, όπου είναι και πρώτος σε βαθμολογία στο πόιντ σύστεμ του Νιου Τζέρσεϊ με 31 πόντους (23 ασίστ).
 
Στο δια ταύτα: Καλύτερη μάδα το Σαν Χοσέ , ποιοτική με δυνατή έδρα και κίνητρο. Εύκολα η δύσκολα οι Σαρκσ θα πάρουν την νίκη και αξίζει μάλιστα να ζητήσουμε νίκη σε κανονική διάρκεια.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
11/12
05:30
United States of America(USA).png
1
1.88
30 Stoiximan
5-2
26.4
Essential SSL