Κυριακή 17 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Άλλη ομάδα εντός.

Άλλη ομάδα εντός.
NIOY TZΕΡΣΕΪ ΝΤΕΒΙΛΣ - ΟΥΙΝΙΠΕΓΚ ΤΖΕΤΣ

Το Νιου Τζέρσεϊ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής γι΄αυτό άλλωστε και βρίσκεται στην 7η θέση στην Μετροπόλιταν με 22 πόντους, ισόβαθμο με την τελευταία Φιλαδέλφεια. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στηρίζεται κυρίως στην έδρα του και έχει 7 νίκες σε 11 παιχνίδια, εκ των οποίων οι 4 στην κανονική διάρκεια. Σουτάρει αρκετά (38,9%), ενώ έχει και καλύτερη αποτελεσματικότητα στο power play (1 στα 3). Ο Παλμιερί είναι πρώτος σκόρερ με 12 γκολ, και ο Χαλ ηγείται του πόιντ σύστεμ με 19 ασίστ και 22 πόντους συνολικά , ενώ και οι δύο μαζί είναι το 4ο πιο αποτελεσματικό δίδυμο στο NHL.
 
Το Ουίνιπεγκ από την άλλη βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, αφού βρίσκεται στην 3η θέση στην Western central με 30 πόντους. ενώ απέχει μόλις 5 από την πρώτη. Ένα Ουίνιπεγκ που είναι αρκετά αποτελεσματικό και παραγωγικό, μάλιστα διαθέτει 7 παίχτες με διπλάσιο αριθμό πόντων. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός δεν είναι το ίδιο σταθερό αφού έχει μόλις πέντε νίκες και 3.1 γκολ κατά, ενώ στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στο Νιου Τζέρσεϊ έχει ηττηθεί επιτρέποντας πάνω από 3 γκολ.

Στο δια ταύτα: Το Νιου Τζέρσεϊ είναι πολύ σκληρή και μαχητική ομάδα, ενώ διαθέτει μια δυάδα που σύντομα θα πάρει μεταγραφή. Το Ουίνιπεγκ από την μεριά του σκοράρει αλλά δέχεται κ εξίσου εύκολα το γκολ και με το Νιου Τζέρσεϊ να παίζει πολύ σκληρά εντός, ο άσος θα είναι η επιλογή μας στο παιχνίδι αυτό.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
02/12
02:00
United States of America(USA).png
1
2.05
30 Stoiximan
3-4
-30
Essential SSL