Κυριακή 17 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Wild confidencial

Wild confidencial
MIΝΕΣΟΤΑ ΓΟΥΑΪΛΝΤ - ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΟΓΙΟΤΣ
   
    Η Μινεσότα είναι από τις πλέον σταθερές ομάδες και φέτος μέχρι στιγμής αλλά και από τις πιο αποτελεσματικές, ειδικά εντός έδρας. Έχει 8 νίκες σε 12 παιχνίδια στη Μινεσότα, ενώ έρχεται από back to back νίκες με τελευταία αυτή επί του Ουίνιπεγκ με 4-2. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην Western Central με 30 πόντους, πέντε πίσω από το πρώτο Νάσβιλ και ισοβαθμία με το Κολοράντο. Οι Πάρισε, Γκράντλουντ και Ντούμπα έχουν από δέκα γκολ, σε μια ομάδα επιθετική πολυφωνία, αφού μόλις τρεις παίκτες δεν έχουν σκοράρει ακόμα.
 
    Η Αριζόνα από την άλλη, τι και αν άλλαξε περιφέρεια, όνομα και ξανά μετονομάστηκε ακόμα παραμένει το ίδιο μετριότατη. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση στην Pacific με 20 πόντους και 9 νίκες σε 22 παιχνίδια. Στα τελευταία 10 έχει κερδίσει μόλις δύο φορές, ενώ γενικά δυσκολεύεται στο γκολ μακριά από την έδρα της. Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα Κογιότς δέχονται ένα γκολ ανά τρεις αμυντικές προσπάθειες  power play, ενώ επιτρέπουν 38.9% σουτ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Ο Κέλερ είναι ο πρώτος σκόρερ των Κογιότς με 6 γκολ, δείγμα της επιθετικής προβληματικής κατάστασης της ομάδας.

Στο δια ταύτα: κλάση η Μινεσότα πολύ δυνατή και ποιοτική συν ότι θέλει βαθμούς να ξεφύγει στη βαθμολογία. Βάση όσων έχουμε ει μέχρι στιγμής από τις δύο ομάδες θα πάμε με τον άσο στο παιχνίδι αυτό, σε σημείο κανονικής διάρκειας.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
28/11
03:00
United States of America(USA).png
1
1.75
30 Stoiximan
0-3
-30
Essential SSL