Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Προβάδισμα στους Φίλις

Προβάδισμα στους ΦίλιςΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΦΙΛΙΣ - ΣΑΝ ΝΤΙΓΚΟ ΠΑΝΤΡΕΣ


Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που λίγο πολύ κινούνται στο ίδιο μήκος κύμματος, με την Φιλαδέλφεια να βρίσκεται στην τελευταία θέση της division της και να είναι από πολύ νωρίς εκτός στόχων. Οι Φίλις ανεβάζουν στο λόφο τον Nick Pivetta (2-4, 4.85 ERA), ο οποίος έρχεται από καλό παιχνίδι με αντίπαλο τους Μετς όπου έδωσε 1 hits και 1 run σε 7.0 innings.

To Σαν Ντιέγκο κ αυτό βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση και μετράει 14 νίκες σε 40 εκτός έδρας παιχνίδια.Έρχεται από ήττα χθες στο Κλίβελαντ με 11-2 και πλέον έφτασε τι πέντε στα τελευταία δέκα παιχνίδια του. Στο ανάχωμα στέλνουν τον βετεράνο Clayton Richard (5-8, 4.85 ERA). Πολύ κακός στο τελευταίο του ξεκίνημα, επέτρεψε 7 run συμπεριλαμβανομένου ενός grand slam σε μόλις 4 και 1/3 innings. Με αντίπαλο την Φιλαδέλφεια έχει 0-4 ρεκόρ στην καριέρα του.

Στο δια ταύτα, παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των φιλοξενούμενων, κυρίως λόγο του Richard ο οποίος έχει μέσο όρο .306 batting average με αντίπαλο την Φιλαδέλφεια. Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Φίλις εντός με ομάδες στα μέτρα τους ξέρουν να παίρνουν νίκες, αρκεί να πάρουν καλό παιχνίδι από τον αμυντικό τους.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
08/07
01:35
United States of America(USA).png
1
1.85
40 Stoiximan
3-4
-40
Essential SSL