Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Σταθερή η Νέα Υόρκη

Σταθερή η Νέα ΥόρκηΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΓΙΑΝΚΙΣ - ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ

Παιχνίδι με ομάδες από την ίδια division και όπως έχουμε ξαναπεί τα παιχνίδια αυτά μετράνε διπλά, με την Νέα Υόρκη να βρίσκεται στην 2η θέση στην American με 44 νίκες, 4 νίκες πίσω από την πρώτη θέση. Ανεβάζει στο ανάχωμα τον CC Sabathia (7-2, 3.46 ERA) ο οποίος επιστρέφει από την disable list με τον παίχτη να δίνει 6 run στις 3 Μαϊου και πάλι με αντίπαλο τους Τζέϊς.

Το Τορόντο από την μεριά του έχει δει το ρεκόρ του να πέφτει στο 45% και μετράει μόλις 2 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια του, ενώ τρέχει ένα σερί πέντε συνεχόμενων ηττών. Ο JA Happ (2-5, 3.71 ERA) που ανεβαίνει απόψε έχει  επιστρέψει από τον τραυματισμό του στον αγκώνα, με τον παίκτη να έχει μείνει μέσα για τουλάχιστον 6.0 innings στα τελευταία τέσσερα ξεκινήματα του.

Στο δια ταύτα, η Νέα Υόρκη είναι πιο σταθερή και έχει ρυθμό στην επίθεση, κάτι που λείπει από το Τορόντο. Αρκεί και ένα καλό παιχνίδι από τον καλό φέτος  Sabathia για να πάρουν την νίκη σε πολύ καλή απόδοση μάλιστα.Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
04/07
20:05
United States of America(USA).png
1
1.88
40 Stoiximan
1-4
-40
Essential SSL