Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Με όπλο την επίθεση.

Με όπλο την επίθεση.ΣΕΝΤ ΛΟΥΪΣ ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ

Τελευταίο παιχνίδι τη σειράς με το Σεντ Λούις να έχει πάρει τα πρώτα δύο παιχνίδια και σήμερα θέλει να κάνει το sweep και να φτάσει έτσι τις πέντε σερί νίκες. Ένα Σεντ Λούις που βρίσκεται στην 3η θέση της National central , πέντε παιχνίδια πίσω από το Μιλγουόκι. Στο ανάχωμα ξεκινάει ο Carlos Martinez ( 6-6, 2.88 ERA), ο οποίος έχει μείνει μέσα για τουλάχιστον 6.0 innings στα τελευταία 12 ξεκινήματα του, ενώ δεν έχει επιτρέψει πάνω από 3 run εδώ και δύο μήνες.

Η Ουάσινγκτον από την μεριά της οδηγεί την National East με 47 νίκες, έχει χάσει όμως τρία συνεχόμενα και 6 από τα δέκα τελευταία τη παιχνίδια με την επίθεση τη να μην κάνει εύκολα σκορ το διάστημα αυτό. Στο λόφο θα ανέβει για να ρίξει ο Max Scherzer (9-5, 2.06 ERA). Έρχεται από συνεχόμενα μέτρια ξεκινήματα, με τον παίκτη να έχει επιτρέψει τουλάχιστον τέσσερα run στα τελευταία τρία παιχνίδια του (22.0 innings).

Στο δια ταύτα, είναι σε καλό μομέντου οι Κάρντιναλς και φυσικά έχουν  την ποιότητα να πάρουν αυτή την νίκη με όπλο την επίθεση σε πολύ καλή απόδοση μάλιστα.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
03/07
03:05
United States of America(USA).png
1
2.12
40 Stoiximan
2-7
-40
Essential SSL