Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Η επέλαση των Nationals

Η επέλαση των NationalsOYAΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ - ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ ΡΕΝΤΣ


Η Ουάσινγκτον τα πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής και μάλιστα έχει το 3ο καλύτερο ρεκόρ στην λίγκα ενώ έχει κερδίσει 6 από τα 10 τελευταία της παιχνίδια και τα 20 από τα 34 στη έδρα της. Η επίθεση τη πάει εξαιρετικά, έχει  πέντε παίκτες οι οποίοι έχουν πάνω από 10 home run, ενώ έχουν σκοράρει τουλάχιστον τρία εγχώρια τρεξίματα 16 παίκτες της. Στο ανάχωμα ανεβαίνει ο Roark (6-4,  4.88 ERA), ο οποίος δεν τα έχει πάει καλά στα τελευταία του παιχνίδια, με μέσο όρο 8.02 ERA στο διάστημα αυτό και 1-2 ρεκόρ. Παρόλα αυτά είναι πολύ ικανός πίτσερ αρκεί να βρεθεί στην μέρα του και διαθέτει εξαιρετική knuckeball.

Το Σινσινάτι από την μεριά του έχει κολλήσει στον πάτο της American central και μάλιστα έχει χάσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και 9 από τα 10 τελευταία που έχει δώσει. Στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Scott Feldman (5-5, 4.20 ERA). Έρχεται από no decision game με αντίπαλο τους Rays σε ένα ματς όπου επέτρεψε 2 run σε 6  hits. 

Στο δια ταύτα, η Ουάσινγκτον είναι τουλάχιστον μία κλάση πάνω και συν τοις άλλοις φαίνεται παιχνίδι το οποίο θα κριθεί κυρίως στην επίθεση, εκεί όπου οι Νάσιοναλς υπερέχουν κατά κράτος. Πάμε με τον άσο.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
25/06
20:35
United States of America(USA).png
1
1.63
50 Stoiximan
2-6
-50
Essential SSL