Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Καθαρίζει ο Wainwright

Καθαρίζει ο WainwrightΣΕΝΤ ΛΟΥΪΣ ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ - ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΑΪΡΕΤΣ

Το Σεντ Λούις σιγά σιγά αρχίζει και βρίσκει το ρυθμό του και πλέον έχει μειώσει στις πέντε νίκες από την πρώτη θέση, ενώ έχει ανέβει και η επίθεση του, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πω είναι από τις καλύτερε στην λίγκα. Απόψε ανεβάζει στο ανάχωμα τον Adam Wainright (7-5, 5.75 ERA), ο οποίος είναι πολύ αποτελεσματικό κυρίως εντός έδρας, όπου έχει 5-1 ρεκόρ με 2.88 ERA σε 7 ξεκινήματα, ενώ με αντίπαλο του Pirates έχει 13-7 ρεκόρ και 4.22 ERA σε 33 ξεκινήματα στην καριέρα του.

Το Πίτσμπουργκ από την μεριά του δίνει μάχη με το Μιλγουόκι από το οποίο απέχει με 6 νίκες διαφορά από την πρώτη θέση και γενικά τα πάει καλά κυρίως στην έδρα του, αφού εκτός έχει χάσει τα τελευταία 7 παιχνίδια του. Στο λόφο ανεβαίνει για να ρίξει ο Jameson Taillon (3-2, 3.38 ERA) ο οποίος έρχεται από ήττα από τους Καμπς, επιτρέποντας 4 run σε 8  hits σε 5.0 innings.Mε αντίπαλο το Σεντ Λούις έχει παίξει μια φορά στην καριέρα του μόνο και αυτή πέρσι, επιτρέποντας 6 hits σε no decision game.

Στο δια ταύτα, δύσκολο μεν παιχνίδι αλλά ο Wainright είναι πολύ καλό έμπειρος και σταθερός πίτσερ και σε συνδυασμό με την εξαιρετική επίθεση που τον σαπορτάρει έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη σε πολύ καλή απόδοση μάλιστα.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
24/06
03:15
United States of America(USA).png
1
1.85
40 Stoiximan
3-4
-40
Essential SSL