Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Η επίθεση κάνει την διαφορά.

Η επίθεση κάνει την διαφορά.ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΟΥΪΝΣ - ΣΙΑΤΛ ΜΑΡΙΝΕΡΣ

Η Μινεσότα έχει ξεκινήσει ιδανικά αφού μετράει 33 νίκες σε 61 παιχνίδια και συν τοις άλλοις βρίσκεται στην πρώτη θέση της American Central με διαφορά δυόμιση παιχνίδια από το Κλίβελαντ. Η επίθεση της είναι σε τρομερή κατάσταση κάτι το οποίο απέδειξε και χθες, σκοράροντας 20 run στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Απόψε οι Τουϊνς ανεβάζουν τον Ervin Santana (8-3, 2.20 ERA) ο οποίος έρχεται από το 3ο του shutout φέτος, στο τελευταίο του ξεκίνημα με αντίπαλο το Σαν Φρανσίσκο όπου επέτρεψε μόλις 4 hits.  Συν τοις άλλοις να πούμε πως έχει μείνει για παραπάνω από 7.0 innings στα 8 από τα 13 τελευταία ξεκινήματα του.

Το Σιάτλ από την μεριά του ανεβάζει τον rookie Sam Gavglio (2-1, 2.79 ERA) ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την Μινεσότα. Στα τρία από τα έξη τελευταία παιχνίδια που έχει ξεκινήσει, οι Μάρινερς έχουν πάρει την νίκη, ενώ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός δεν έχει επιτρέψει earned run.

Στο δια ταύτα, σε τρομερή κατάσταση η επίθεση της Μινεσότα, χτυπάει ακόμα και... κουνούπια και συνολικά αγγίζει έναν μέσο όρο .320 στην επίθεση. Ο Santana από την μεριά του είναι αρκετά έμπειρος και μπορεί να κρατήσει χαμηλά τους «ναυτικούς».
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
15/06
03:10
United States of America(USA).png
1
1.70
40 Stoiximan
6-2
28
Essential SSL