Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Στο....χέρι του Cain

Στο....χέρι του CainΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΑΝΤΣ - ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΟΥΪΝΣ

Το Σαν Φρανσίσκο δεν έχει ξεκινήσει όπως μας είχε συνηθίσει τα τελευταία 6 χρόνια, αφού ήδη έχει μείνει αρκετά πίσω και έχει 16 νίκες διαφορά από το πρώτο Κολοράντο και 13 από τους Ντόντζερς. Πλέον θέλει νίκες ειδικά στην έδρα του και σήμερα μάλιστα θέλει να αποφύγει και το sweep. Στο ανάχωμα ανεβαίνει ο Cain (3-5, 4.87 ERA). Πολύ καλός πίτσερ με μέτρια χρονιά πάντως και αυτός μέχρι στιγμής. Μακριά από την έδρα του δεν ρίχνει καθόλου καλά η αλήθεια είναι, εντός όμως έχει 3-2 ρεκόρ με μόλις 1.82 ERA σε έξι ξεκινήματα.

Η Μινεσότα από την μεριά της είναι αποτελεσματική μέχρι στιγμής και ηγείται στην American Central με 32-26 ρεκόρ. Απόψε με νίκη θα...σκουπίσει τους Τζάιαντς και αν τα καταφέρει θα είναι το 4ο εκτός έδρας της σεζόν μέχρι στιγμής. Στο λόφο στέλνει τον Nik Turley (-..--), ο οποίος έρχεται από την Triple A - Rochester με 3.49 ERA και απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του στην Major.

Στο δια ταύτα, σε καλύτερη κατάσταση η Μινεσότα, το Σαν Φρανσίσκο όμως είναι πιο ποιοτικό και αυτό που του λείπει είναι ο ρυθμός. Με τον Cain να είναι σταθερός και έμπειρος απέναντι στον rookie Turley τον οποίο δεν θα έχουν πρόβλημα να χτυπήσουν οι Panik και Belt ο άσος μοιάζει μια πολύ καλή επιλογή.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
11/06
23:05
United States of America(USA).png
1
1.80
40 Stoiximan
13-8
32
Essential SSL