Σαββάτο 04 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Νίκη για να ελπίζει

Νίκη για να ελπίζειΜία ώρα πιο πριν ξεκινάει το ματς του Baylor μέσα στην West Virginia σε σχέση με το ματς του Texas. Πρακτικά οι Bears θέλουν δική τους νίκη και ήττα του Kansas στο Texas Tech για να μοιραστούν την πρώτη θέση και τον τίτλο. Σενάριο που δεν μοιάζει απαγορευτικό αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλουν να κερδίσουν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

Οι νίκες του φετινού Baylor έρχονται μέσα από την πολύ καλή του άμυνα αφού επιθετικά αρκετές φορές αντιμετωπίζει προβλήματα. Σπεσιαλίστες στα rebound, κατεβάζοντας πολλά επιθετικά, δίνοντας έτσι δεύτερες ευκαιρίες στην ομάδα για επίτευξη πόντων.

Το West Virginia μπορεί να μην είχε ούτε κατά διάνοια την ίδια ποιοτική ομάδα με πέρσι, αλλά ξεκίνησε με ένα τρελό 16-2. Δεν άργησε βέβαια αυτό το ρεκόρ να διορθωθεί και πλέον οι Mountaineers βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση με δύο μόλις νίκες στα τελευταία οκτώ. Ομάδα που αρέσκεται να χτυπάει στη ρακέτα, καθώς σουτέρ δεν έχει και τα ποσοστά από το τρίποντο είναι ιδιαίτερα χαμηλά.

Μεγαλύτερο κίνητρο στους φιλοξενούμενους, αλλά δεν θα χαριστούν οι γηπεδούχοι. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να ρισκάρουμε στο Baylor σε αποδόσει αουτσάιντερ και θα πάμε με το διπλό του.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
07/03
20:00
NCAA.png
2
2.00
20 Stoiximan
-
-20
Essential SSL