Σαββάτο 04 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Το τέλος του δρόμου για το Wyoming

Το τέλος του δρόμου για το WyomingΞεκινούν τα playoff στη Mountain West, όπου το San Diego State έκανε περίπατο και κέρδισε πανεύκολα τη regular season με 17-1 ρεκόρ.

Απογοητευτικό για άλλη μια σεζόν το Wyoming. Πέρσι είχε την ποιότητα, αλλά την ατυχία των τραυματισμών. Φέτος πάλι δεν είχε καθόλου ποιοτικό ρόστερ και γι΄αυτό και πάτωσε, τερματίζοντας τελευταίο με μόλις 2 νίκες και 16 ήττες, πιο κάτω και από το κάκιστο εδώ και χρόνια San Jose St. Πέραν του πρώτου σκόρερ Maldonado τίποτα το ιδιαίτερο. Εκτός ο καλός forward Thompson (7.8 ppg), μεγάλο πρόβλημα στους ψηλούς, οι οποίοι είναι είδος προς εξαφάνιση και ουσιαστικά ό,τι καλό έχει να δείξει φέτος είναι στα γκαρντ.

Στο 11-7 σταμάτησε το Colorado State, το οποίο έκανε συμπαθητική regular. Σαφέστατα πιο ποιοτικό και πιο ισορροπημένο ρόστερ, με τον center Carvacho (12.6 ppg 10.6 rpg) να ξεχωρίζει και ο οποίος λογικά αναμένεται να κάνει... πάρτι απέναντι στην ανύπαρκτη front line του Wyoming. 4 παίκτες συνολικά σε διψήφια νούμερα, καλές αμυντικές επιδόσεις, ικανοποιητικά νούμερα τόσο μέσα στη ρακέτα όσο και από την περιφέρεια.

Θέμα σύγκρισης των ομάδων θεωρώ πως δεν τίθεται και μάλλον μιλάμε για το τελευταίο ματς των Cowboys στη σεζόν. Παρότι το ματς θα γίνει σε ουδέτερο, οι Rams έχουν τον πρώτο λόγο και μπορούν τη νίκη χωρίς να αγχωθούν. Άσσος στους -10.5 πόντους.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
05/03
03:00
NCAA.png
1(-10.5)
1.90
15 Stoiximan
74-80
-15
Essential SSL