Δευτέρα 24 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Μεγάλες οι διαφορές

Μεγάλες οι διαφορέςΣτο 4-2 ανέβηκε το Georgia State μετά την άνετη επικράτηση του απέναντι στο Louisiana. Εντός έδρας οι Panthers ανεβάζουν ρυθμούς και αν συνεχίσουν σε αυτό τον ρυθμό, θα μείνουν στη μάχη του τίτλου ως το τέλος. Σειρά παίρνει το UL Monroe, ομάδα που επίσης στηρίζεται στην έδρα του. Μετά τον διασυρμό στο Coastal, έδειξε μια κάποια βελτίωση αλλά έχασε με διψήφια διαφορά απέναντι στο Georgia Southern. Mεγάλη εξάρτηση από τους Ertel - Williams, σχεδόν ανύπαρκτη front line. Aν παρουσιάσουν ξανά σοβαρό πρόσωπο οι γηπεδούχοι, καλύπτουν το προσφερόμενο -11.

Ψάχνει την πρώτη του επίσημη νίκη το Davidson, το οποίο και στις δύο εκτός αναμετρήσεις του γνώρισε την ήττα. Γενικότερα η σεζόν δεν εξελίσεται όπως την περίμενα οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι πόνταραν στην ομοιογένεια, αλλά μέχρι στιγμής το πρόσημο είναι αρνητικό. Απόψε πάντως θα έχουν την ευκαιρία τους. Το St. Joseph's είναι πραγματικά κακή ομάδα, έχει πετύχει μόλις 3 νίκες στη σεζόν και αυτές με μεγάλη δόση τύχης όπου απλά του μπήκαν τα σουτ. 0/3 γράφει το κοντέρ στην έναρξη της Αtlantic-10 και έπεται συνέχεια. Άσσος στους -14.5 πόντους.

To πραγματικό του πρόσωπο έδειξε το Gonzaga απέναντι στο San Diego και πέρασε αέρας με 44 πόντους σε αναμέτρηση μάλιστα εκτός έδρας. Δεν θα κάνει το ίδιο λάθος με πέρσι η ομάδα του Few η οποία θα πάει τρένο μέχρι τέλους για να καθαρίσε την WCC. Σειρά τώρα το Marymount το οποίο σε κανένα σημείο δεν έδειξε ανταγωνιστικό απέναντι στο BYU και έχασε πανεύκολα. Μεγάλες οι διαφορές των ομάδων, μεγάλο και το χάντικαπ για εκτός έδρας, όμως ποντάρουμε στο νο1 τη δεδομένη στιγμή ολόκληρου του κολεγιακού μπάσκετ, το οποίο φαίνεται να βρίσκει το ρυθμό του.

Άλλη μία σεζόν όπου το VMI δεν δείχνει ικανό για κάτι το ιδιαίτερο. 0/4 μέχρι στιγμής και ουραγός στην Southern. Το East Tenn State έχει βλέψεις για να πάρει το πρωτάθλημα, τέτοια ματς οφείλει να τα καθαρίζει και λογικά θα το κάνει χωρίς πρόβλημα.Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΜπάσκετΜπάσκετΜπάσκετΜπάσκετ
11/01
11/01
11/01
11/01
21:00
21:30
23:00
23:00
NCAA.png
NCAA.png
NCAA.png
NCAA.png
1(-11)
1(-14.5)
2(-18.5)
1(-19)
1.90
1.90
1.90
1.90
60 Bet365
-
-
-
-
0
Essential SSL