Πέμπτη 20 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Περίπατος για τη Γερμανία, με το δεξί η Εθνική μας

Περίπατος για τη Γερμανία, με το δεξί η Εθνική μαςΟι Γερμανοί ετοιμάζονται και αυτοί για το Παγκόσμιο, δίνοντας μια σειρά φιλικών αγώνων. Απόψε αντιμετωπίζουν την Ουγγαρία, με το χάντικαπ ψηλά στους 27.5 πόντους, αλλά όχι άδικα.

Την ώρα που η γερμανική ομάδα θα έχει μάλλον εκτός τον Benzin και κανονικά διαθέσιμους τους υπόλοιπους, η αντίπαλος της δεν θα έχει στη διάθεση της τους Hanga, Eilingsfeld, Allen, Benke, Golloman, Voja. O Stojan Ivkovic έχει πάρει πολλούς νέους παίκτες στην αποστολή προκειμένου να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Πολύ ψηλά το όριο αλλά αν δεν χαλαρώσουν οι γηπεδούχοι έχουν καλές πιθανότητες να το καλύψουν. Χαλαρό ποντάρισμα.

Ξεκινάει και το τουρνουά Ακρόπολις, με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει την Ιταλία. Κώστας Αντετοκούμπο και Μάτζαρης οι δύο τελευταίοι παίκτες που κόπηκαν από τον Σκουρτόπουλο, μένουν δύο ακόμα που θα ανακοινωθούν μετά το τουρνουά αυτό. Αντίπαλος στο πρώτο ματς παιχνιδι η Ιταλία, ένα αρκετά δυνατό τεστ αλλά με τα προβλήματα να μην λείπουν για τους γείτονες οι οποίοι ταξίδεψαν έχοντας εκτός τους Datome, Galinari, Aradori. 

Εκτιμώ πως θα ξεκινήσουμε με το δεξί σε ένα τουρνουά που παραδοσιακά όχι μόνο το κατακτάμε αλλά πραγματοποιούμε και πολύ καλές εμφανίσεις. Άσσος στο -7.5.Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΜπάσκετΜπάσκετ
16/08
16/08
20:30
21:00
European Union.png
European Union.png
1(-7.5)
1(-27.5)
1.85
1.85
30 Stoiximan
83-63
87-68
-2.25
Essential SSL