Δευτέρα 18 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Kαλύτερη εικόνα η Γαλλία

Kαλύτερη εικόνα η ΓαλλίαΗ Εθνική μας στο τουρνουά της Κρήτης κάθε άλλο παρά εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της, περισσότερο προβληματίζουν, παρά αφήνουν αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Τα σημάδια φάνηκαν από το πρώτο ματς απέναντι στις μαχητικές Φιλιππίνες, όπου χρειαστήκανε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος για να έρθει τελικά η νίκη. Απέναντι στους Ρώσους δεν μπήκαμε ουσιαστικά ποτέ στο παιχνίδι ενώ με τους Αργεντίνους πληρώσαμε την κατάρρευση στην τελευταία περίοδο. Το κακό για τη συγκεκριμένη φουρνιά είναι ότι πέραν των Αρσενόπουλου-Ρογκαβόπουλου-Καράμπελα, οι οποίοι τα δίνουν όλα σε κάθε ματς, οι υπόλοιποι δεν προσφέρουν ανάλογες βοήθειες και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Καστρίτη.

Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, αφού θα βρούμε μπροστά μας την άκρως ποιοτική Γαλλία του παικταρά Joel Ayayi. Τα πρώτα ματς με Πουέρτο Ρίκο - Κίνα ήταν περίπατοι για το συγκρότημα του Crapez όμως το ματς απέναντι στην ισχυρή Σερβία τους προσγείωσε κάπως απότομα. Οι Γάλλοι έχουν πλειάδα παικτών που μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι, είτε από την περιφέρεια είτε κοντά στο καλάθι και η αίσθηση που έχω από την εικόνα και των δύο ομάδων είναι ότι οι Γάλλοι εδώ έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Διπλό στους -5.5 πόντους.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
03/07
20:30
UNICEF.png
2(-5.5)
1.83
15 Bet365
-
12.45
Essential SSL